0

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα συνεχίζει την σκληρή του δουλειά 3 μήνες ακριβώς μετά την επέμβαση που έκανε και θέλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η 31η Ιανουαρίου μάλιστα είναι μια σημαδιακή ημερομηνία για τον Ισπανό. Σαν σήμερα συμπληρώθηκαν 3 μήνες από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον Άρη. Είχε τραυματιστεί μόλις 2 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας κάνει ένα ονειρικό ξεκίνημα στην σεζόν.

Την Πέμπτη ο μάνταζερ στην Αθήνα

Όσο ο Αϊτόρ συνεχίζει την αποθεραπεία του, ο μάνατζερ του Ισπανού αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα την Πέμπτη. Με το νεότερο ρεπορτάζ ο Αϊτόρ αναμένεται να έρθει στην πρωτεύουσα τον Μάρτιο. Αφού έχουν γίνει και κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις ανάμεσα στον μάνατζέρ του και την ομάδα για το συμβόλαιο του Ισπανού.

Η τελευταία ανάρτηση του Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ μάλιστα φροντίζει να κρατάει ενήμερους τους φίλους του Παναθηναϊκού για τον αγώνα που κάνει ώστε να επιστρέψει στην δράση. Ο Ισπανός ανεβάζει συχνά την “πρόοδό” του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ίδιο να δίνει το 100% κάθε μέρα. Στην τελευταία του ανάρτηση μάλιστα στάθηκε στο “κλείσιμο” 3 μηνών από την επέμβαση ενώ έδωσε και το μήνυμά του πως κάθε μέρα είναι καλύτερα.

Η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τις φωτογραφίες του στο instagram ο Αϊτόρ: “Σήμερα 3 μήνες μετά την επέμβαση. Το παρελθόν ήταν όμορφο, το παρόν ελπιδοφόρο και το μέλλον κανείς δεν ξέρει. Συνεχίζω να αγωνίζομαι για να είμαι καλύτερα κάθε μέρα!”

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Παναθηναϊκός: «Ένας χρόνος χωρίς τον Άλκη. Ποτέ ξανά»

Previous article

Την Παρασκευή έρχεται στην Αθήνα ο Ματ Τόμας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.