0

Η επίθεση του Παναθηναϊκού -σε αντίθεση με ότι βλέπαμε στις αρχές της σεζόν -έχει ελάχιστο ενδιαφέρον εσχάτως.


Με τον Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι είχαμε συνηθίσει την ομάδα να δουλεύει πέρα από δράσεις με κίνηση μακριά από τη μπάλα, συνολικά μια επίθεση η οποία μπορούσε να αναμείξει πολλά πρόσωπα σε αυτήν.

Θα ήταν σημαντικό να είχες σήμερα φορ να μπορεί να πατήσει περιοχή “μαζεύοντας” την άμυνα πάνω του, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ούτε ο Σποράρ, ούτε ο Ιωαννίδης, ούτε ο Βέρμπιτς.

Μακάρι να βελτιωθούν οι Σλοβένοι γιατί είναι καλοί παίκτες και η συνολική τους εικόνα τους αδικεί, ως τότε όμως έχεις μέγα θέμα.

Χρειαζόσουν να πάρεις ένα ποιοτικό 8άρι για να συνεργάζεται με τον Μπερνάρ. Καλός ο Τσέριν, μα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Χρειαζόσουν αντι-Αϊτόρ κι απέκτησες παίκτη που παίζει καλύτερα στα δεξιά (Μαντσίνι), εκεί που ήδη μετράς τον Παλάσιος που είναι πεσμένος.

Η λεπτομέρεια στην ένταξη των δεξιοτήτων κάθε παίκτη με τρόπο που θα δώσει ΑΜΕΣΑ πράγματα στην ομάδα είναι το παν σε ένα τόσο ευαίσθητο πλαίσιο, όπου η εσωστρέφεια εγκαταστάθηκε ξανά πάνω από το Κορωπί απειλώντας να διαλύσει ότι με κόπο χτίστηκε από την άνοιξη.

Δημήτρης Στρατής

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Ας μην ξεχνάμε τόσο εύκολα

Previous article

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Κυπέλλου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.