0

Θυμάστε την εποχή πριν από τον Γιοβάνοβιτς;;;

Τα μειωτικά επίθετα κι η ειρωνεία περισσεύουν για τον προπονητή αυτές τις μέρες ενώ δεν πάει πολύς καιρός που ο ίδιος άνθρωπος αποθεωνόταν με το τραγούδι που η εξέδρα αφιέρωνε για χρόνια στον μέγα Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

ΟΚ, το κλαμπ δεν έκανε μεταγραφές βαρβάτες, έπεσε από την πρώτη θέση με σοκαριστικό τρόπο αλλά όσο κι αν μας πονά η απουσία θέσεων στόχων ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ Παναθηναϊκού δεν θυμόμαστε το καλοκαίρι τον προπονητή να τάζει πρωτάθλημα.

Αυτό που εμείς βλέπουμε είναι ότι τα αρνητικά σχόλια για τον Ιβάν είναι υπερβολικά πολλά κι είναι παράξενο αυτό γιατί μιλάμε για τον κόουτς μιας ομάδας που πέρσι έκανε θαύματα με το που μπήκε η άνοιξη.

Αυτή η άρνηση στο να παραδεχθούμε που ήταν το κλαμπ και που έφτασε με τον Σέρβο είναι άδικη για τον Γιοβάνοβιτς που έκανε από τον Μάρτη ως τον Δεκέμβρη καταπληκτική σεζόν στήνοντας στα πόδια της μια ομάδα που πριν από αυτόν παρέπαιε.

Καλό είναι να μην ξεχνάμε τι προϋπήρχε του ερχομού του στο Κορωπί…

Δημήτρης Στρατής

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Απίστευτο: Ο Παναθηναϊκός έφτασε να έχει 19 παίκτες στο ρόστερ!

Previous article

Αυτούς χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.