0

To νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Ματ Τόμας θα ντεμπουτάρει στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια την Παρασκευή 10/2 για τη Euroleague.

Ο Ματ Τόμας έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (03/02) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος σουτέρ θα ενσωματωθεί πλέον στο σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς και ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του με το τριφύλλι.

Ο Αμερικανός θα κάνει την πρώτη εμφάνιση του μπροστά στο κοινό των πράσινων την Παρασκευή 10/2 στο ματς της Euroleague κόντρα στη Βαλένθια και όχι απέναντι στον Κολοσσό τη Δευτέρα. Στην ισπανική ομάδα αγωνίστηκε τη σεζόν 2018-19.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να κάνει πρώτα μερικές προπονήσεις και στη συνέχεια να μπει στα επίσημα ματς, ξεκινώντας από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια. Αντίθετα αναμένεται να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για τη Ρόδο ο Δημήτρης Αγραβάνης, άλλη μια μεταγραφή των τελευταίων ημερών για τους… πράσινους.

 

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Ζαγαρίτης: «Σε κάποιους δεν άρεσε ο Μπόλονι, μπορεί να περίμεναν οδηγίες από τον Γκουαρδιόλα – Μακάρι να γυρίσω κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό»

Previous article

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός… “έφαγαν” πόρτα όσοι πλησίασαν Αϊτόρ – Θέλει μόνο Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.