0

Υπάρχει αγάπη Παναθηναϊκού – Αϊτόρ και όσοι χτύπησαν την πόρτα του εν Ελλάδι πήραν ξεκάθαρη απάντηση. Τελευταία ντρίπλα τα ιατρικά Μαρτίου.

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός λέει η λαϊκή ρύση… Για να έρθει να δέσει “γάντι” με τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τον Αϊτόρ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, την ώρα που ο άσσος του Παναθηναϊκού δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει δριμύτερος, ο μάνατζερ του ήρθε όπως είχαμε γράψει στην Αθήνα. Συνομίλησε προφανώς με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δεν ήρθε για τουρισμό. Όμως αλλού είναι το ζουμί… Δέχτηκε – απρόσμενα – κι άλλες κρούσεις τριγύρω διερευνητικού τύπου. Χωρίς πάντως να αποπροσανατολιστεί…

“Ο Αϊτόρ θέλει Παναθηναϊκό και θα μείνει Παναθηναϊκό” ήταν οι ξεκάθαρες απαντήσεις που έδωσαν σε 1-2 περιπτώσεις που έκαναν τον κόπο, να χτυπήσουν την πόρτα του Ισπανού. Αλλά έφαγαν…πόρτα. “Προτεραιότητα μας ο Παναθηναϊκός” έστειλαν το μήνυμα που ήταν σαφές προς πάσα κατεύθυνση από το περιβάλλον του Αϊτόρ. Φαίνεται, λοιπόν, πως υφίσταται ταύτιση απόψεων με το “τριφύλλι”. Ενδοοικογενειακά άλλωστε πάντα υπήρχε κοινή διάθεση και απόλυτη ταύτηση απόψεων. Και φυσικά θετική διάθεση από όλους στο στρατόπεδο της ομάδας, για τον Ισπανό άσο.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Ντεμπούτο Τόμας με Βαλένθια

Previous article

Η Γιουνάιτεντ πετάει, η Λίβερπουλ παραπατάει (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.