0

Ο Δημήτρης Μάζης έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία στο θεσμό του Κυπέλλου και την προσπάθεια των παικτών του στον τελικό.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στάθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου, ενώ υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» μαθαίνουν από κάθε νίκη και ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στην παρούσα στιγμή δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω. Έδωσαν την ψυχή τους, ξέρουμε τη δυναμικότητά του αντιπάλου. Είναι περιττό να πούμε τα οικονομικά δεδομένα, εγώ κοιτάω πάντα την ομάδα μου. Οι παίκτες μου έδωσαν ό,τι μπορούσαν από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Όλη η χρονιά είναι μια βάση για τη συνέχεια. Από κάθε νίκη και ήττα πρέπει να μαθαίνεις. Έτσι έχει πάει η χρονιά φέτος, αυτή είναι η λογική μου και για αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

 

Ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο από τον Ολυμπιακό

Previous article

Κ19: Κέρδισαν με 2-0 τη Λαμία οι ”πράσινοι”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.