0

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 4-14 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο των ανδρών.

Η αναμέτρηση:

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με μακρινό σουτ του Γενηδουνιά (0-1). Το «τριφύλλι» απάντησε άμεσα και με γκολ του Γιάννη Τόττη ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ολυμπιακός πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ (1-2), καθώς ο Μπούσλιε νίκησε τον Ριστίσεβιτς. Το τέρμα του Φιλίποβιτς έδωσε προβάδισμα δύο γκολ (1-3) στους Πειραιώτες. Ο Φουντούλης διεύρυνε την «ερυθρόλευκη» διαφορά (1-4). Το γκολ του Γενηδουνιά διαμόρφωσε το 1-5, με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει στο σκορ. Οι «πράσινοι» σκόραραν μετά από οκτώ λεπτά, με τον Αλβέρτη να διαμορφώνει το 2-5. Ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με τον Φουντούλη, με την διαφορά να πηγαίνει και πάλι στα τέσσερα γκολ (2-6).

Με γκολ του Μουρίκη, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 2-7 ενώ το τέρμα του ίδιου αθλητή διαμόρφωσε το 2-8. Οι «πράσινοι» σκόραραν με τον Χατζηγούλα και μείωσαν σε 3-8. Το τρίτο συνεχόμενο γκολ του Μουρίκη έδωσε προβάδισμα έξι γκολ (3-9) στον Ολυμπιακό. Με γκολ του Γενηδουνιά, οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 3-10.

Με πέναλτι, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με οκτώ γκολ (3-11). Το γκολ του Δήμου διαμόρφωσε το 3-12 ενώ με γκολ του Κολόμβου οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο 3-13. Με εύστοχο πέναλτι του Σγουρίδη, οι «πράσινοι» μείωσαν σε 4-14.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-6, 3-10,

Ήττα στην Σύρο χωρίς Κόβαρ και Ερνάντεζ

Previous article

Μάζης: «Οι παίκτες μου έδωσαν την ψυχή τους – Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.