0

Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Βαλένθια την προσεχή Παρασκευή 10/2 στο ΟΑΚΑ με μοναδικό απόντα τον Ματέους Πονίτκα.

Μετά την αναβολή του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια (10/2, 21:00) στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» άρχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Ίβηρες με μια προπόνηση από την οποία απουσίασε ο Ματέους Πονίτκα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με τη Ζάλγκιρις.

Είναι το τέταρτο παιχνίδι που ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πολωνό φόργουορντ έπειτα από εκείνα με τον Ιωνικό, τη Ρεάλ και την Μπασκόνια στη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague.

Από την άλλη πλευρά, οι νεοαποκτηθέντες Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

H τελευταία ευρωπαϊκή συνάντηση βόλεϊ Oλυμπιακού-Παναθηναϊκού (Pics-Vid)

Previous article

Οκτώ πάσες και λιγότερο από 20” χρειάστηκαν για το πρώτο γκολ του Κλέινχεϊσλερ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.