0

Να που ένας ακόμα Μαντσίνι, ντύθηκε στα «πράσινα» για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την Τρίτη (7/2) την απόκτηση του Βαλεντίν Μαντσίνι (αδερφού του Ντάνιελ Μαντσίνι) με μορφή δανεισμού για ένα χρόνο – με οψιόν αγοράς – από την Αλδοσίβι.

Για τις αγωνιστικές συστάσεις που συνοδεύουν τον Μαντσίνι – junior το  SDNA μίλησε σε έναν εκ των εκπροσώπων του 19χρονου μεσοεπιθετικού που κουβαλά στο βιογραφικό του και…άρωμα Ελλάδας!

Ο Αργεντινός agent, Γκαμπριέλ Λετιέρι (φωτ.) με την ελληνική θητεία (Ιωνικός, Καλλιθέα, Παναργειακός) τα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του, μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού που σε πρώτη φάση θα ενισχύσει τη δεύτερη ομάδα του κλαμπ.

«Ο Βαλεντίν Μαντσίνι αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, ωστόσο με την ίδια ευχέρεια μπορεί να παίξει και στο δεξί…φτερό. Πρόκειται για έναν τεχνίτη και γρήγορο ποδοσφαιριστή με χαμηλό κέντρου βάρος και δυνατό στις προσωπικές μάχες.

Διαθέτει καλή αντίληψη του χώρου και θα έλεγα πως έχει το στιλ του αδερφού του Ντάνιελ…» τόνισε αρχικά ο Λετιέρι για τον Μαντσίνι – junior και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως κατάφερε σε ηλικία 18 ετών να κάνει ντεμπούτο με την Αλδοσίβι στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε πέντε ματς με την πρώτη ομάδα της Αλδοσίβι».

Όσο για το χρόνο που θα χρειαστεί για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό;

«Σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα τον βοηθήσει η παρουσία του αδερφού του στον Παναθηναϊκό.

Όλοι οι Αργεντινοί παίκτες που σε αυτή την ηλικία έρχονται για πρώτη φορά σε άλλη Ήπειρο, άλλο πρωτάθλημα χρειάζονται το χρόνο τους.

Ο Βαλεντίν ήρθε σε μια οργανωμένη ομάδα που από την πλευρά της θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί.

Στην πορεία του χρόνου θα φανεί μέχρι που μπορεί να φτάσει. Προσωπικά εκτιμώ πως διαθέτει τις δυνατότητες να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα πάρει και να παίξει μελλοντικά στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού».

Εγχειρίστηκε με επιτυχία ο Εμμανουηλίδης (Pic)

Previous article

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3: Και χωρίς Ερνάντεζ “πάτησαν” τον Ολυμπιακό μέσα στο σπίτι του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.