0

Η έναρξη της αναμέτρησης ήταν άκρως ανταγωνιστική, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο και να εναλλάσσονται το προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος που πήρε διαφορά δύο πόντων, με τους γηπεδούχους να απαντούν και να ισοφαρίζουν.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν ξανά στο +2 (15-17), ωστόσο ένας μπλοκ του Ιντάλγκο στον Κόβαρ άλλαξε όλο το μομέντουμ του σετ. Οι «ερυθρόλευκοι» έτρεξαν ένα σερί 7-2 και βρέθηκαν σε θέση set ball. O Παναθηναϊκός μείωσε στους τρεις πόντους (24-21), με τον Στερν να παίρνει το μπλοκ άουτ και να κλείνει το σετ με σκορ 25-21.

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν παρόμοιο με το πρώτο σετ. Οι δύο ομάδες πάλι ήταν κοντά στο σκορ, με τον Ολυμπιακό να είναι σε θέση οδηγού.

Οι «πράσινοι» στα μέσα του σετ ισοφάρισαν, με άσσο του Σάντερ σε 16-16. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν ξανά μπροστά (19-18), όμως ο Κόβαρ με ένα εκπληκτικό σερί έδωσε… αέρα πέντε πόντων στον Παναθηναϊκό για το 19-24. Το 25-21 ήταν το σκορ με το οποίο έκλεισε το σετ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στα σετ (1-1).

Στο τρίτο σετ, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά από τον Παναθηναϊκό, αποκτώντας double score (6-3). Ωστόσο, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ισοφάρισε στη συνέχεια (13-13), βρίσκοντας προβάδισμα δύο πόντων (16-18).

Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πήραν ξανά προβάδισμα (21-20). Όμως, ξανά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει και με το σκορ στο 23-23 έτρεξε το απαραίτητο σερί, κλείνοντας το σετ (23-25) για το προβάδισμα στα σετ (1-2).

Στο τέταρτο σετ, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν ξανά καλύτερα από τους φιλοξενούμενους, αποκτώντας ηχηρό προβάδισμα (11-7). Με τον Πετρέα στη θέση του σερβίς, οι «πράσινοι» κατάφεραν και ανέτρεψαν το σκορ, μπαίνοντας σε θέση οδηγού (11-14).

Μάλιστα, στα τέλη του σετ οι «πράσινοι» βρέθηκαν με τρεις πόντους προβάδισμα (16-19), με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει με δυό καλά σερβίς του Παγιένκ και έναν πόντο του Ιντάλγκο. Η τελική ευθεία πήγε πόντο – πόντο με τον Παναθηναϊκό να φτάνει πρώτος στο match point (23-24). Oι γηπεδούχοι, το «έσβησαν» (24-24), όμως οι «πράσινοι» με έναν εξαιρετικό Κόβαρ έκαναν το 26-24 και έκλεισαν το σετ, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 3-1

Τα σετ: 25-21, 21-25, 23-25, 24-26

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Λετιέρι: «To στιλ του αδερφού του έχει ο Βαλεντίν Μαντσίνι»

Previous article

Σάντερ: «Είμαι περήφανος για όλους»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.