0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να καταλήξει οριστικά σε μια απόφαση αναφορικά με την ανανέωση ή μη των συμβολαίων των Αχιλλέα Πούγγουρα και Ζβόνιμιρ Σάρλια.

To προσεχές καλοκαίρι τα συμβόλαια των Ζβόνιμιρ Σάρλια και Αχιλλέα Πούγγουρα εκπνέουν και ως εκ τούτου οι «πράσινοι» θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις τους.

Φυσικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι αυτός που θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις σχετικά με το εν λόγω ζήτημα στο «πράσινο»… στρατόπεδο. Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να έχει επιλέξει να συνεχίσει μονάχα με έναν εκ των δύο κεντρικών αμυντικών για την επόμενη σεζόν.

Αν κι ακόμη δεν έχει καταλήξει, ο 60χρονος προπονητής προσανατολίζεται περισσότερο προς την ανανέωση του συμβολαίου του Αχιλλέα Πούγγουρα. Θεωρεί ότι ο Έλληνας στόπερ είναι πλήρως συμφιλιωμένος με το ρόλο του στο ρόστερ, όντας παράλληλα αξιόπιστη εναλλακτική λύση όταν χρειάζεται να παίξει.

Από την άλλη, ο Κροάτης σέντερ μπακ, αν και έχει κάνει καλά παιχνίδια με το «Τριφύλλι», δείχνει ότι θα ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Βρέθηκε κοντά στην αποχώρησή του από το «Γ. Καλαφάτης» το προηγούμενο καλοκαίρι, αν και εν τέλει παρέμεινε έπειτα από κουβέντα που είχε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, και πιθανότατα το καλοκαίρι θα θελήσει να βρει μια ομάδα όπου θα παίζει βασικός.

Πάντως, όπως και να έχει, μια θέση στο κέντρο της άμυνας θα αδειάσει σε λίγους μήνες και ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα αναζητήσει σημαντική ενίσχυση.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν ο Ζβόνιμιρ Σάρλια έχει σημειώσει συνολικά 13 εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας 10.

Πηγή: olaprasina1908.gr

Ο Κόβαρ που έκλεισε στόματα κι ετοιμάζεται να κλείσει θέση σε ευρωπαϊκό τελικό με τον Παναθηναϊκό

Previous article

Βλαχοδήμος για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.