0

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι ο Νο 1 υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 32χρονος Ισπανός κίπερ μετά από μία 12ετία στους «μπέμπηδες» είναι έτοιμος να αποχωρήσει το καλοκαίρι αφού εμφανίζεται απρόθυμος στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ήδη στη Man U κοιτάζουν για την επόμενη ημέρα στην εστία της, με τον ομογενή πορτιέρε της Μπενφίκα να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές τους. Τον ξέρει πολύ καλά ο Έρικ Τεν Χάγκ αφού ο Ολλανδός κόουτς ήθελε να πάρει τον Βλαχοδήμο στον Άγιαξ, τον θέλει τώρα και στη Γιουνάιτεντ!

Ο Βλαχοδήμος των 16.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία έχει συμβόλαιο με τους «αετούς» έως το 2024 και μία διαπραγμάτευση για ανανέωση / επέκταση που κρατάει μήνες. Το happy end θυμίζει… γιοφύρι της Άρτας κι αν προσεχώς δεν υπάρξει deal done (το πιο πιθανό πάντως), τότε η Μπενφίκα θα τον… βγάλει προς πώληση το καλοκαίρι. Κάτι που στο Μάντσεστερ το γνωρίζουν και θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Ο Ένας στους δύο…. φεύγει!

Previous article

Βελτίωση στην αμυντική λειτουργία θέλει ο Γιοβάνοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.