0

“Με άκουσαν όταν είπα για Ιωαννίδη – Κάτι πήγε λάθος στην Κύπρο”! Ο Μίμης Δομάζος μιλάει για την εικόνα του Τριφυλλιού, για τη μάχη του τίτλου, αλλά και για τις εξελίξεις στην υπόθεση Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Την εικόνα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα σχολίασε ο Μίμης Δομάζος, θρυλική μορφή για το Τριφύλλι και ευρύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τι είπε για τον Ντάνιελ Ματσίνι και την ανανέωση στο συμβόλαιο του Αϊτόρ; Ποια είναι η άποψή του για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ποιον βλέπει φετινό πρωταθλητή Ελλάδας; Πώς σχολιάζει την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και την στάση της Ένωσης που θα ασκήσει έφεση;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και άλλες πολλές, στη συνέντευξη που ακολουθεί.

“Να πάρουν οι παίκτες τα πάνω τους – Ίσως δεν έγινε καλή προετοιμασία στην Κύπρο -Θα πάρει το πρωτάθλημα”

“Δεν μπορούμε να πούμε ότι κέρδισε ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και, άρα, μπήκε στον κανονικό δρόμο. Έκανε μια καλή νίκη βέβαια, να πάρουν πάνω τους οι παίκτες, αλλά το πρωτάθλημα θέλει να φαινόμαστε κάθε Κυριακή έτοιμοι”, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Στρατηγός και στη συνέχεια πρόσθεσε για την περίοδο ντεφορμαρίσματος:

“Δεν ξέρω τι έφταιξε. Η ομάδα ενώ ήταν σε φόρμα, σταμάτησε το πρωτάθλημα λόγω του Μουντιάλ, ίσως στην Κύπρο που πήγαν δεν έκαναν καλή προετοιμασία. Για αυτό είδαμε έναν Παναθηναϊκό που στα τελευταία ματς έχασε τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά που είχε. Αλλά δεν πάει να πει ότι έχασε και το πρωτάθλημα. Στο τέλος πιστεύω ότι θα είναι αυτός νικητής στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε και τους άλλους, είναι καλύτεροι; Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος. Το πρωτάθλημα, άλλωστε, θα φανεί στα πλέι οφ ποιος θα το πάρει”.

“Εκτός τίτλου ο ΠΑΟΚ – Μην πάρουν αέρα τα μυαλά του Μαντσίνι – Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού”

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι, μαζί με τον Παναθηναϊκό, στη μάχη του πρωταθλήματος;

“Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στη μάχη της πρωτιάς. ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι μέσα στο παιχνίδι, προφανώς μαζί με τον Παναθηναϊκό”

Πώς βλέπετε τον Μαντσίνι στα πρώτα του παιχνίδια με την ομάδα;

“Έκανε καλό ματς, αλλά να μην πάρουν όμως τα μυαλά του αερα. Να τον δούμε και σε άλλα παιχνίδια, στα πρώτα του ματς δεν ήξερε τους συμπαίκτες και δεν είχε πάει καλα. Με τον Άρη, όμως, πήγε πολύ καλά”.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ, ο οποίος όμως θα επιστρέψει στη ενεργό δράση έχοντας πολύμηνη αποχή.

“Πριν χτυπήσει ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού, μετά την εγχείρηση θα δούμε τι μπορεί να προσφέρει. Ας περιμένουμε για να τον δούμε τη νέα χρονιά”.

“Τι να κάνει ο Γιοβάνοβιτς – Τρεις βαθμοί μέσα στο γήπεδο για την ΑΕΚ – Με άκουσαν για Ιωαννίδη”

Γιοβάνοβιτς;

“Ο προπονητής τι να κάνει, μια οργάνωση κάνει ένας προπονητής στην ομάδα. Οι παίκτες είναι το θέμα αν μπορούν να κάνουν αυτά που τους ζητάει”.

Πώς σχολιάζετε τις εξελίξεις στο ΑΕΚ-Ατρόμητος;

“Δε νομίζω ότι η ΑΕΚ θα έχει πρόβλημα, θα τον κερδίσει τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ ήθελε να κερδίσει στα χαρτιά, δεν μπόρεσε, καλό είναι που βγήκε αυτή η απόφαση για να παίξει μέσα στο γήπεδο και, αν τα καταφέρει, να πάρει τους τρεις βαθμούς μέσα στο γήπεδο”.

Πώς θέλετε να κλείσουμε;

“Όταν είχαμε χάσει από την ΑΕΚ και είχαμε συναντηθεί με τον Ιωαννίδη, είχα κάνει δήλωση ότι αυτός θα πρέπει να παίζει βασικός επιθετικός. Ίσως από τη δήλωση και μετά να με άκουσαν στον Παναθηναϊκό, για αυτό τον βάζουν βασικό. Είδατε, τώρα, πώς κάνει τη διαφορά”.

 

Ελλαδιστάν: Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών ο ημιτελικός!

Previous article

Πρότζεκτ με ορίζοντα πολλών ετών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.