0

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Φερνάντο Σάντος, έχει στο νου του για την στελέχωση της Εθνικής Πολωνίας, μεταξύ άλλων και τον αριστερό μπάκ του «Τριφυλλιού», Τιμοτέους Πούχατς.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Φερνάντο Σάντος υπολογίζει πολύ στη Super League και δεν αποκλείεται οι πρώτες του κλήσεις να έχουν τρεις παίκτες από το πρωτάθλημα μας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην Πολωνία, ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά το τι εστί Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς κάθισε στον πάγκο ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Εθνική ομάδα, σκέφτεται να καλέσει τόσο τον άσο της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι όσο και τους μπακ, Κεντζιόρα και Πούχατς που παίζουν στον «δικέφαλο του Βορρά» και τους «πράσινους» αντίστοιχα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Σιμάνσκι θα κληθεί για βασικός με τον Σάντος να θεωρεί πως είναι ένας χαφ που μπορεί να σηκώσει το βάρος της Εθνικής.

Όσο για τους δύο μπακ, ποντάρει στην εμπειρία του Κεντζιόρα, αλλά και στην αρκετή θετική παρουσία του Πούχατς, ως τώρα στο «τριφύλλι».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

«Παρατημένος στη μοίρα του ο Παναθηναϊκός, τελειώνει η σεζόν από τις 18 Φεβρουαρίου»

Previous article

Ο Κουρμπέλης και ο «Nτεμαράζ»… Ιωαννίδης! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.