0

Η ήττα από τον Ολυμπιακό και η επόμενη ημέρα.

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε για τον στόχο του Κυπέλλου που χάθηκε για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι δεν αποτέλεσε έκπληξη ο τρόπος που ηττήθηκαν οι «πράσινοι» από τον Ολυμπιακό.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό και η επόμενη ημέρα.

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε στον Παναγιώτη Κεφαλά και στην εκπομπή «Μπάσχετοι» στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, τονίζοντας με αφορμή τον τρόπο που ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός ότι «είναι ομάδα παρατημένη στη μοίρα της».

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» επεσήμανε ότι «το θέμα είναι η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό», προαναγγέλλοντας εξελίξεις στο θέμα προπονητή, καθώς είναι πολύ βαρύ το κλίμα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Σε ό,τι αφορά τον στόχο του πρωταθλήματος, σχολίασε ότι -με αυτά τα δεδομένα-: «Ας είμαστε σοβαροί… Δεν γίνεται να λέει για πρωτάθλημα αυτός ο Παναθηναϊκός απέναντι στον συγκεκριμένο Ολυμπιακό».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Γιοβάνοβιτς

Previous article

Πούχατς για την Εθνική Πολωνίας σκέφτεται ο Σάντος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.