0

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πέτυχε κάτι το οποίο μόνο ο Ιωαννίδης το είχε καταφέρει τους τελευταίους 17 μήνες.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πέτυχε το πρώτο από τα δύο τέρματα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο κόντρα στον Βόλο. Ο αρχηγός του ”τριφυλλιού” κινήθηκε έξυπνα μέσα στην περιοχή και εκμεταλεύτηκε την ωραία συνεργασία των Παλάσιος και Βαγιαννίδη.

Ο ”Κούρμπε”, με αυτό το γκολ πέτυχε κάτι το οποίο μόνο ο Ιωαννίδης είχε καταφέρει τους τελευταίους 17 μήνες! Πιο συγκεκριμένα, ο σέντερ φορ των ”πράσινων”, ήταν μέχρι το Σάββατο ο μοναδικός Έλληνας παίκτης της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είχε βρει δίχτυα μετά τις 26 Σεπτεμβρίου του 2021 για το πρωτάθλημα!

Τότε, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε ξανά τον Βόλο. Και μάλιστα ξανά στη Λεωφόρο. Ωραία σύμπτωση. Ήταν μόλις το 4ο επίσημο παιχνίδι του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας. Ο ”Σύλλογος Μεγάλος” είχε επικρατήσει με 5-1. Τα γκολ τα είχαν πετύχει οι Καρλίτος, Βιτάλ, Ιωαννίδης και Χατζηγιοβάνης.

Καταλήγοντας λοιπόν, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ήταν σε εκείνο το ματς ο τελευταίος Έλληνας παίκτης του Παναθηναϊκού πλην του Ιωαννίδη που είχε βάλει γκολ σε ματς πρωταθλήματος για το ”τριφύλλι”. Έκτοτε και για 17 ολόκληρους μήνες, μόνο ο Ιωαννίδης σκόραρε από Έλληνες.

Όπως είπαμε, αναφερόμαστε μόνο στα παιχνίδια της Super League. Την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη του 2021, είχε σκοράρει και ο Αλεξανδρόπουλος (πάλι κόντρα στο Βόλο) αλλά για το κύπελλο. Αυτός ήταν και ο τελευταίος ”γαλανόλευκος” παίκτης του Παναθηναϊκού (πλην Ιωαννίδη) που είχε βάλει γκολ γενικά.

Το φοβερό της υπόθεσης εδώ, είναι το ότι κοινός παρονομαστής σε όλες αυτές τις ημερομηνίες είναι ο Βόλος. Ενώ μάλιστα, και οι τρεις αναμετρήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω είχαν γίνει στο ”Απόστολος Νικολαϊδης”.

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός Βόλος 5-1 (26/9/21, Χατζηγιοβάνης)

Παναθηναϊκός Βόλος 2-1 (1/12/21, Αλεξανδρόπουλος)

Παναθηναϊκός Βόλος 2-0 (18/2/23, Κουρμπέλης)

 

Το… κάρμα με τους 13 διαφορετικούς σκόρερ! (Vid)

Previous article

Εμείς την μπάλα μας, στήριξη και ας έχουν έπαρση οι άλλοι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.