0

Σε λευκό χαρτί υπογράφει ο Πάμπλο Λάσο, αν…- Πιθανή η ενεργοποίηση του και πριν τη λήξη της σεζόν.

Στην αντεπίθεση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλοντας να διακόψει τον κατήφορο του Παναθηναϊκού. Και όπως όλα δείχνουν αυτές τις ώρες ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων προσπαθεί κάτι μεγάλο: Την συμφωνία με τον Πάμπλο Λάσο. Τον άνθρωπο που για 11 ολόκληρα χρόνια (2011-2022) κράτησε το τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγώντας σε διψήφιο αριθμό τίτλων (με αποκορύφωνα τις Ευρωλίγκες του 2015 και του 2018).

Τι λέει το ρεπορτάζ; Πως οι δύο πλευρές είναι κοντά. Ή πιο σωστά ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέρει πως φτάνει να καλύψει τις δύο απαιτήσεις του Ισπανού τεχνικού ώστε να πέσουν οι υπογραφές. Φέρεται ο Λάσο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα παράγοντα να του ξεκαθάρισε πως το ενδεχόμενο συνεργασίας τους περνά από δύο άξονες. Ένα συμβόλαιο κλειστό για τα επόμενα 2,5 χρόνια και μια προκαταβολική συμφωνία για «υπομονή» καθώς «ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή, δίχως πίεση για άμεσα αποτελέσματα».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι θετικός και στις δύο αυτές προϋποθέσεις. Και ότι αυτό σημαίνει ότι το deal μπορεί να προκύψει συντομότερα από ότι θα περίμενε κανείς. Ίσως μάλιστα ο Λάσο να έρθει στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση πριν από τη λήξη της φετινής σεζόν για να πιάσει δουλειά. Και για να ασχοληθεί με όλα. Από την αρχή.

Ο Λάσο θα φέρει στην Ελλάδα έναν συνεργάτη του και ο άλλος βοηθός του θα είναι ο Χρήστος Σερέλης που ανέλαβε υπηρεσιακός (με την υποχρέωση πέρα από το να τελειώσει τη σεζόν να συμπληρώσει μια αναλυτική έκθεση για όλους με θέα πια στην επόμενη σεζόν).

Για την ιστορία; Υπάρχει μπόλικο gossip σήμερα στη μπασκετική πιάτσα μετά την διαρροή της είδησης για Παναθηναϊκό και Λάσο. Και από αυτό φαίνεται πως προκύπτει κάτι ακόμη ενδιαφέρον. Διότι ατζέντηδες που μιλούν με τον Παναθηναϊκό έχουν ήδη ενημερωθεί για διαφοροποίηση του target group που θα στοχεύσουν οι Πράσινοι για του χρόνου. Για παίκτες δηλαδή με μεγαλύτερο κασέ. Μια πρώτη ένδειξη ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να αυξήσει το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς.

Αινιγματικός Γιαννακόπουλος: «Τα πάντα κλεισμένα»!

Previous article

Ούτε καν με μισή ομάδα στο Μιλάνο για το ντεμπούτο του Σερέλη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.