0

Ευχέλαιο και γρήγορα στο «τριφύλλι»! Το ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο των «πράσινων» μόνο ομαλό δεν θα είναι, αφού ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε 5 παίκτες, με το πρόβλημα πλέον στον Παναθηναϊκό να είναι και ποσοτικό.

Τα νέα προβλήματα ακούν στο όνομα Αγραβάνης και Γ. Καλαϊτζάκης, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις σε κοιλιακούς προσαγωγούς και τον δεύτερο από πρόβλημα στη μέση και να προστίθενται στους πολλούς «πονοκεφάλους» του Σερέλη.

Υπενθυμίζουμε πως ήδη εκτός έχουν τεθεί οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Λευτέρης Μποχωρίδης, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν έδωσαν το «παρών» ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης (22/2), αλλά και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που είναι με την Εθνική ομάδα.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό να καλέσει πίσω από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον Λευτέρη Μαντζούκα, που ήταν με την Εθνική.

Πλέον οι μόνοι παίκτες που έχει διαθέσιμους ο Παναθηναϊκός είναι οι Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Ουίλιαμς, Μπέικον, Τόμας, Μαντζούκας, Γκριγκόνις, Πονίτκα και Σαμοντούροβ

Τι ζήτησε ο Λάσο από τον Γιαννακόπουλο και τι λένε οι ατζέντηδες για το νέο μπάτζετ

Previous article

Σερέλης:«Το θέμα είναι πνευματικό, να δείξουμε ότι έχουμε αλλάξει τσιπάκι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.