0

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στους παίκτες που θεωρεί καθοριστικούς έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει το «διπλό» στο Φάληρο αύριο αλλά και στην ατυχία του Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να αποδειχτούν «κλειδιά» για τη νίκη του Παναθηναϊκού αλλά και το τι θα πρέπει να προσέξει απέναντι στον Ολυμπιακό κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Υπήρχε μεγάλη ησυχία, αλλά δεν γινόταν να πάει ο Παναθηναϊκός χωρίς κάποιο πρόβλημα στο ντέρμπι. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Κλεϊνχέισλερ είναι σε θέση να βοηθήσει, ο Μάγκνουσον μπορεί θεωρώ να έρθει από τον πάγκο και να βοηθήσει. Ο Παλάσιος είναι σε φοβερή κατάσταση και νομίζω ότι θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού η παρουσία των Ρούμπεν και Κουρμπέλη. Ο Ισπανός είναι βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό, Χουάνγκ και Χάμες είναι εξαιρετικοί, μπορούν να κάνουν την ζημιά με μια ενέργεια και θα πρέπει οι χαφ του Παναθηναϊκού να έχουν τα μάτια τους… 14. Το θέμα είναι να μην πιεστεί από τον Ολυμπιακό στον άξονα, αν ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, όπως θέλει ο Γιοβάνοβιτς, θα έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει τη νίκη. Θα μας δείξει εάν ο Παναθηναϊκός θα είναι πρώτος στο τέλος της κανονικής διάρκειας», είπε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τον τραυματισμό του Βέρμπιτς, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Σλοβένος εξτρέμ ήταν καλά στις τελευταίες προπονήσεις και περίμενε… πως και πως το ντέρμπι για να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε για τον Πινέιρο ότι και μόνο το γεγονός πως ορίστηκε στο ντέρμπι είναι λάθος, αλλά και πως ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει τους χαμηλούς τόνους για την διαιτησία και να μην συμβάλλει στην τοξικότητα φέτος παρότι προκλήθηκε πολλές φορές, με εξαίρεση δύο περιπτώσεις.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Ινμπόμ Χουάνγκ για τον Παναθηναϊκό και το ντέρμπι του α’ γύρου: «Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε «εκδίκηση» για αυτό»

Previous article

Αποστολάκης: «Καλύτερες μονάδες ο Ολυμπιακός-Λειτουργεί σαν ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.