0

Τις δικές του αναμνήσεις από τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού μοιράστηκε o Στράτος Αποστολάκης.

Τα στοιχεία εκείνα που ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αλλά και τις αναμνήσεις του από την ποδοσφαιρική του καριέρα, μοιράστηκε με τον Μιχάλη Τσόχο στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στράτος Αποστολάκης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που φόρεσε κατά το παρελθόν τις φανέλες των δύο αιωνίων, αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έκαναν τα χρόνια εκείνα οι ομάδες λέγοντας ότι: «Είναι όλη η χρονιά αυτό το ντέρμπι. Όχι μόνο το προηγούμενο βράδυ αλλά και τις προηγούμενες μέρες όλοι εστιάζουν σε αυτό. Σε νοιάζει να έχεις τη συγκέντρωση και να κερδίσεις το ματς. Εγώ θυμάμαι την παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό είναι ενδεικτικό της σημασίας που έχει για τους ποδοσφαιριστές».

Επιπλέον o Στράτος Αποστολάκης αναφέρθηκε και στους παίκτες-κλειδιά των δύο ομάδων τονίζοντας ότι ο σημαντικότερος για τους «ερυθρόλευκους» στη συγκεκριμένη αναμέτρησης θα είναι ο Γιαν Εμβιλά, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού κομβικό ρόλο θα κατέχει ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Τέλος, στάθηκε και στη φόρμα των δύο ομάδων λέγοντας: «Aυτήν τη χρονική περίοδο κανείς από τους δύο δεν είναι στο “πικ” του.
Από τη μια πλευρά ο Παναθηναϊκος στηρίζεται στην αγωνιστική του οργάνωση που είναι απόρροια της δουλειάς του προπονητή του ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός διαθέτει καλύτερες μονάδες οι οποίες είναι ικανές να κρίνουν ανά πάσα στιγμή την έκβαση του ματς».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Στράτου Αποστολάκη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

 

Νικολογιάννης: «Σε φοβερή κατάσταση ο Παλάσιος, κομβικοί Ρούμπεν και Κουρμπέλης για τον Παναθηναϊκό»

Previous article

Γιοβάνοβιτς: «Μια νίκη στο ντέρμπι θα μας δώσει ψυχολογία για τα πλέι οφ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.