0

Μεταξύ άλλων ανέφερε  στην εκπομπή Sportshow της Cosmote ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Είναι ένα παιχνίδι, είναι τρεις βαθμοί και δεν θα καταστραφούμε αν δεν κερδίσουμε. Στην παρούσα φάση μετρά η νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή. Άλλωστε συμπεριλαμβανομένου κι αυτού του ντέρμπι, με τον Ολυμπιακού θα παίξουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς τρεις φορές. Και το ίδιο θα συμβεί με όλες τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει ψυχολογία για τα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίρνει τίτλους τα τελευταία χρόνια. Έχει καλό προπονητή και καλές μονάδες». 

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να φθάσει στη νίκη: «Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και τα κερδίζει η ομάδα που θα κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη»

Την προηγούμενη κακή περίοδο και την κριτική που δέχθηκε η ομάδα: «Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος που επιστρέψαμε στις νίκες, δεν ασχολούμαστε εμείς με αυτά. Δεν μπορείς ν’ ασχολείσαι με κάτι τέτοιο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν επηρεάζουν την καθημερινότητα μας. Εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος ξέρουμε ότι θα έρθουν και δύσκολες στιγμές. Ξέρουμε επίσης ότι υπάρχουν και καλές στιγμές.  Δουλεύουμε με προγραμματισμό και έχουμε καταφέρει να είμαστε στη πρώτη θέση».

Αποστολάκης: «Καλύτερες μονάδες ο Ολυμπιακός-Λειτουργεί σαν ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Η Ελλάδα με σούπερ Ρογκαβόπουλο και ηγέτη Μωραΐτη «κατάπιαν» τη Σερβία! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.