0

Πλουραλισμός για το «τριφύλλι» στην επίθεση, με την Ελεάννα Χριστινάκη να έχει 21 πόντους με 8 ριμπάουντ και την Έμιλυ Πότερ να έχει double-double με 15 πόντους και 14 ριμπάουντ. Στους 12 η Πηνελόπη Παυλοπούλου.

Από την πλευρά του Πρωτέα, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Νικόλ Γκίλντεϊ κι Σάρα Μπουθ, που είχαν από 16 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, έχοντας σε πολύ καλή μέρα στην αρχηγό του Παυλόπουλου, η οποία στην πρώτη περίοδο είχε φτάσει ήδη τους 10 πόντους, οδηγώντας το «τριφύλλι» στο προβάδισμα με 21-14 στο 7′. Ο Πρωτέας ωστόσο απάντησε στο τέλος του δεκαλέπτου, που έκλεισε με το σκορ στο 23-20.

Διαφορετική η εικόνα στη δεύτερη περίοδο, με τις «πράσινες» να πατάνε το… γκάζι και με πρωταγωνίστριες τις Σωτηρίου και Χριστινάκη να αυξάνουν και τον Παναθηναϊκό να θέτει τις βάσεις για να φτάσει σε ακόμα μία νίκη, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με τη διαφορά για πρώτη φορά στο +20 (51-31).

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην τρίτη περίοδο, με την Ελληνίδα τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλες τις παίκτριες που έχει στη διάθεσή της, με την διαφορά να φτάνει στις παρυφές των 30 πόντων, με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 68-42 για τις γηπεδούχες να έχουν ουσιαστικά «καθαρίζει» την αναμέτρηση.

Καθαρά τυπική διαδικασία η τέταρτη περίοδο, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει εύκολα στην επικράτηση με χαρακτηριστική άνεση και τη διαφορά να φτάνει ακόμα και στους 30 πόντους στο τέλος της αναμέτρησης (86-56).

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 51-31, 68-42, 86-56

Κόλκα: «Καμία σχέση με ποδόσφαιρο η Ριζούπολη – Νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 στο ντέρμπι»

Previous article

Όταν τα βέλη του «τοξοβόλου» Αμπέντ… σκότωσαν τον αήττητο Ολυμπιακό! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.