1

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ζβόνιμιρ Σάρλια, έχει αντιμετωπίσει τον “αιώνιο αντίπαλο” των “πράσινων”, Ολυμπιακό, τρεις φορές.

Αυτές τις φορές που αντιμετώπισε την ομάδα του Πειραιά, τα ματς διαδραματιζόντουσαν στο Καραϊσκάκη.

Ο Κροάτης σε αυτά τα ματς έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε για να μην βρεθεί σε μειονεκτική θέση η ομάδα του.

Αήττητος ο Σάρλια κόντρα στον Ολυμπιακό

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι, όταν ο Σάρλια είχε στο “πλευρό” του τον Πούγγουρα. Στον συγκεκριμένο, ματς ο Παναθηναϊκός κράτησε ανέπαφη την εστία του, όπως και ο αντίπαλός του (0-0). Ήταν ο πρώτος αγώνας του “πράσινου” Κροάτη κόντρα στην “ερυθρόλευκη” ομάδα. Στα play off της προηγούμενης σεζόν, είχε δίπλα του τον “γίγαντα” Σένκεφελντ σε ένα ματς που το Τριφύλλι κέρδισε (2-1). Στο φετινό παιχνίδι ο Σάρλια είχε πάλι στο πλάι του τον Ολλανδό αμυντικό, ενώ και πάλι το παιχνίδι δεν είχε νικητή (0-0).

Στα παραπάνω παιχνίδια που αναφέραμε, ο Παναθηναϊκός με τον Σάρλια στην άμυνα κατάφερε να παραμείνει αήττος. Ο Κροάτης έχει “σημειώσει” 6 επεμβάσεις στην άμυνα (1ος για Παναθηναϊκό μαζί με Σενκεφελντ), 2 κλεψίματα, 2 φάουλ υπέρ και 2 προωθημένες πάσες.

Εδώ και δύο χρόνια που ο Σάρλια είναι στην αποστολή των “πράσινων” με τον Ολυμπιακό, οι “πράσινοι” δεν έχουν χάσει κάποιο παιχνίδι. Φαίνεται πως η εμφάνιση του Σάρλια στον αγωνιστικό χώρο στα “αιώνια ντέρμπι” βοηθά την ομάδα του και η απόδειξη είναι τα στατιστικά…

Το «πράσινο» πλεονέκτημα ενόψει πλέι οφ

Previous article

Ο “Παναθηναϊκός” πρωταθλητής του NFL Γιώργος Καρλαύτης πήγε… Λεωφόρο! (Pic)

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Στο τελευταίο ντέρμπυ στο τέταρτο λεπτό ο Σάρλια πρόσφερε στον σεντερ φορ του ΟΣΦΠ έτοιμο γκολ, άλλο αν αυτός αστόχησε (δοκάρι). Και δεν είναι η μόνη περίπτωση “γκέλας”.
    Μην ωραιοποιούμε τον “ΒΡΑΧΟ” Σάρλια μόνο και μόνο επειδή ήταν επιλογή του Ιβάν.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.