0

Μετά την απάνθρωπη απόφαση της Euroleague να μην αναβάλει τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην 26η αγωνιστική της διοργάνωσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε ενέργειες πένθους στην αναμέτρηση κόντρα στην Εφές.

Οι «πράσινοι» είναι δίπλα στις οικογένειες που βίωσαν το τραγικό δυστύχημα και σε ένδειξη πένθους πήραν πρωτοβουλίες, αφού δεν το έκανε η Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί με μαύρο διακριτικό, αφού η Εφές θα φοράει μαύρη φανέλα μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά από ειδική άδεια που πήρε από την Euroleague, και δεν γίνεται να εμφανιστούν με ίδια χρώματα οι δύο ομάδες στο γήπεδο, ενώ μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Επιπλέον δεν θα ακουστεί καθόλου μουσική στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν θα λάβει χώρα καμία δράση πριν ή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Κι όλα αυτά την στιγμή που η Euroleague πέρα από την τυπική της ανάρτηση με τα συλλυπητήρια δεν έχει κάνει καμία άλλη ενέργεια, δείχνοντας πως δεν έχει καμία συναίσθηση της κατάστασης.

Αναλυτικά οι ενέργειες του Παναθηναϊκού:

  • Οι εμφανίσεις των παικτών του Παναθηναϊκού θα είναι με “πένθος” (μαύρο διακριτικό). Δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να αγωνιστεί με μαύρες εμφανίσεις διότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει αποδεκτό το αίτημα της Εφές να παίζει με τις μαύρες λόγω του σεισμού στην Τουρκία.
  • Κατόπιν αιτήματος του Παναθηναϊκού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα εις μνήμην των θυμάτων.
  • Δεν θα παίξει καθόλου μουσική στο γήπεδο.
  • Καμία δράση (χορηγική ή άλλη) δεν θα γίνει στο παρκέ ή περιμετρικά πριν κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

 

Με Παπαγιάννη, Γκουντάιτις τα κορυφαία καρφώματα του μήνα στην Euroleague (Vid)

Previous article

Το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας – Ατομικό ο Βέρμπιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.