ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας – Ατομικό ο Βέρμπιτς

0

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Βέρμπιτς να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Χωρίς νέα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας, κάτι που αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού του τριφυλλιού.

Ταυτόχρονα, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Θυμίζουμε ότι ο Σλοβένος θα είναι ξανά στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση της Δευτέρας έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (6/3, 19.30) στη Λεωφόρο. Το πρόγραμμα των Πρασίνων περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής και μίνι τουρνουά σε μικρό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς».

Σε κλίμα πένθους το Παναθηναϊκός – Εφές, οι ενέργειες των «πράσινων»

Previous article

O Καρλάφτης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μπροστά στη Θ13: «Αιώνια πιστός» (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.