0

Ο Τιμοτέους Πούχατς φαίνεται να μην υπολογίζεται από την Ουνιόν Βερολίνου με τον παίκτη να ψάχνει την επόμενη ομάδα του σύμφωνα με τους Πολωνούς.

Όπως αναφέρει ο Πολωνός δημοσιογράφος, Tomasz Cwiakala, ο Τιμοτέους Πούχατς αναμένεται να αποχωρήσει από την Ουνιόν Βερολίνου το καλοκαίρι με τον παίκτη να αναζητάει “νέες περιπέτειες”. Ο Τιμοτέους δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στους Γερμανούς. Πριν έρθει άλλωστε στον Παναθηναϊκό ο Πολωνός μετρούσε 3 συμμετοχές στην σεζόν. Μάλιστα η έλευση και η επιτυχημένη παρουσία στο Βερολίνο του Jérôme Roussillon ,από την Wolfsburg, είναι και ένα μήνυμα προς τον Πούχατς ότι δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Το μέλλον του Πούχατς

Ο Πούχατς με την φανέλα του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί ήδη σε 11 παιχνίδια και έχει εμφανώς πιο ενεργό ρόλο από ότι στην Γερμανία. Υπάρχουν ακόμα 2 αγωνιστικές για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και… άλλα 10 ματς στα πλέι οφ. Ο Πολωνός έχει ακόμα πολλές αναμετρήσεις μπροστά του ώστε να δείξει την αξία του στο τριφύλλι και να βάλει τις “βάσεις” για την συνέχεια της καριέρας του. Ο παίκτης έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με τα πράσινα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πάρει την απόφασή του για τον Πούχατς μετά και την λήξη του πρωταθλήματος και θα βασιστεί και στην εικόνα που θα του δείξει στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Παραμένει προτελευταίος ο Παναθηναϊκός

Previous article

Νικολογιάννης: «Θα καθιερωθεί ξανά το δίδυμο Σένκεφελντ-Μάγκνουσον – Με Σπόραρ στην 11άδα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.