0

Την επιστροφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον στο πλευρό του Μπαρτ Σένκεφελντ στην άμυνα του Παναθηναϊκού σε… μόνιμη βάση κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Το… καθιερωμένο δίδυμο στα στόπερ με τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον θα αρχίσει να έχει ξανά ο Παναθηναϊκός όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το μοναδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ο Βέρμπιτς και μοναδικός απών με τον Παναιτωλικό λόγω καρτών είναι ο Σάρλια. Ο Μάγκνουσον επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο μήνες. Δεν ήταν τραυματίας όλο αυτό το διάστημα, έκανε προπονήσεις εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά δεν είχε ρυθμό και ο προπονητής είχε επιλέξει να μην τον χρησιμοποιήσει. Πλέον, έχω την αίσθηση ότι, με την παρουσία του, θα αρχίσει ξανά να χτίζεται το δίδυμο με τον Σένκεφελντ και από την Δευτέρα και μετά, εφόσον όλα πάνε καλά, θα καθιερωθεί ξανά. Δίνει παιχνίδι από πίσω στον Παναθηναϊκό, με την κάθετη πάσα του, το οποίο έλειψε αυτό το διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Σπόραρ, που ήταν και ο μοναδικός ο οποίος «έδειξε κάτι» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν βλέπει άλλη αλλαγή.

Τέλος, ο Νικολογιάννης υπενθύμισε ότι ο Παπαδόπουλος είχε σφυρίξει το Παναθηναϊκός-Αστέρας, όπου είχε δει λάθος τη φάση του πέναλτι, ενώ είναι ένας διαιτητής ο οποίος πάντα τον αφήνει με παράπονα.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Οι Πολωνοί γράφουν για το μέλλον του Πούχατς

Previous article

Τα highlights από το Παναθηναϊκός-Εφές (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.