0

Η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δε συνοδεύτηκε από καλό αγωνιστικό πρόσωπο για τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι παρ’ όλα αυτά πήραν θετικό αποτέλεσμα και πλέον θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με θετικό πρόσημο.

Δύο νίκες και ισάριθμες καλές εμφανίσεις, θα είναι η καλύτερη… τονωτική ένεση ενόψει των play offs. Η αρχή γίνεται στο ματς της Δευτέρας (6/3) απέναντι στον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Για εκεί συνεχίζεται η προετοιμασία, με την προπόνηση της Παρασκευής να αφιερώνεται στην κατοχή και τα τελειώματα.

Πέρα απ’ την ουσία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει και βελτίωση της απόδοσης. Ένα πιο θεαματικό, πιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο απ’ την ομάδα του. Μονιμοποίηση του προσώπου που έδειξε το Τριφύλλι στο προτελευταίο του ματς, όταν και φιλοξένησε τον Βόλο.

Μετά την προθέρμανση ακολούθησε rondo και εν συνεχεία ασκήσεις κατοχής της μπάλας. Οι Πράσινοι έπαιξαν στα 3/4 του γηπέδου και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα φάσεων. Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έκανε ατομικό πρόγραμμα

Γιαννακόπουλος: “Όσο ο λαός δεν αντιδρά δεν έχει και δικαίωμα να παραπονιέται” (Pic)

Previous article

Ο Γκριγκόνις έκανε δύσκολο τον γρίφο της τελευταίας αλλαγής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.