0

Το… τερπνό μετά του ωφελίμου καλείται να συνδυάσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, παίρνοντας τη νίκη και πετυχαίνοντας πολλά γκολ ιδανικά, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Προβλήματα, πλην του τιμωρημένου Σάρλια και του τραυματία Βέρμπιτς, δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε τον Σπόραρ από την αρχή αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και τον Μάγκνουσον, για πρώτη φορά μετά τις 7 Ιανουαρίου και το ματς με την ΑΕΚ. Δεν το συζητάω ότι η νίκη είναι αναγκαία, αλλά θέλει να βάλει και όσα περισσότερα γκολ γίνεται για να πάει με ψυχολογία στο Περιστέρι και το ματς με τον Ατρόμητο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Βαγιαννίδης φέτος έχει πάρει πάρα πολλά παιχνίδια με το «τριφύλλι» και η εξέλιξή του είναι δεδομένη, αλλά πρέπει να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι, ενώ μίλησε εγκωμιαστικά και για τα χαρακτηριστικά του προφίλ του.

Ακούστε το ηχητικό:

Η Λεωφόρος το «κλειδί» για τον τίτλο!

Previous article

Πρώτος σε «κλεψίματα» ο Μπρινιόλι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.