0

Τι συμβαίνει με τον Αμερικανό στο ΟΑΚΑ και η επόμενη μέρα. Ποιοι παίκτες δεν αποδίδουν βάσει των δυνατοτήτων τους και γιατί; Ποια πρέπει να είναι η πρώτη κίνηση του νέου προπονητή και τα λάθη του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι ότι απουσιάζει ο προπονητής ή αν θέλετε δεν υπάρχει αυτός που θα βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.

Λογικό είναι κάποιοι παίκτες να μην αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και να αισθάνονται ξενερωμένοι. Χωρίς όμως η αλλαγή προπονητή να μπορέσει να βοηθήσει. Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι είναι προσωρινή λύση και όχι μόνιμη ο Σερέλης

Ο Μπέικον δεν είναι παίκτης που μπορείς να τον βάλεις μέσα σε πλαίσιο και να τον περιορίσεις, ίσως αυτό να είναι και ένα από τα λάθη του Ράντονιτς. Λογικό είναι να σκέφτεται την επόμενη μέρα στην καριέρα του και όχι το σήμερα. Είναι ένας παίκτης από τον οποίον δεν περιμένεις να παίξει για την ομάδα, αλλά η ομάδα να παίξει για αυτόν..

Για αυτό έπαιξε ο Γκριγκόνις καλά – Αυτό περιμένουν οι οπαδοί

Έπρεπε κάποτε να παίξει και αυτός. Όπως περιμένουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού να αποδώσουν κι άλλοι παίκτες σύμφωνα με το συμβόλαιό τους

Αυτό που χρειάζεται πρώτα από όλα ο Παναθηναϊκός είναι έναν προπονητή που θα αναλάβει την ευθύνη να χτίσει την ομάδα. Οι επιλογές είναι δικές του και θα φέρει την ευθύνη.

 

Απόφαση Μπετσίροβιτς… Λάσο;; για Παππά – Η σχέση με Γιαννακόπουλο και ο ρόλος έκπληξη στον νέο ΠΑΟ!

Previous article

Στην πολ ποζίσιον ο Φερστάπεν, 1-2 για την Red Bull

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.