0

Η χρονιά στην Formula 1 άρχισε με την Red Bull να κάνει το 1-2 με τον Φερστάπεν να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο και τον Πέρεζ να τον ακολουθεί.

Άκρως συναρπαστικό ήταν το πρώτο δείγμα των νέων μονοθεσίων της Formula 1 αφού στις κατατακτήριες του Μπαχρέιν είχαμε μεγάλη μάχη για την πολ ποζίσιον.

Τελικά, νικητής βγήκε ο Φερστάπεν ο οποίος με 1:29.708 πήρε την 21 πρώτη πολ ποζίσιον της καριέρας του, έχοντας δίπλα του τον Πέρεζ ο οποίος έκανε 1:29.846.

Πίσω τους θα εκκινήσουν οι δύο Ferrari με τους Λεκλέρ και Σάινθ και ακολουθούν οι Αλόνσο, Ράσελ, Χάμιλτον, Στρολ, Οκόν και την πρώτη δεκάδα έκλεισε ο Χούλκενμπεργκ.

 

Ας δούμε όμως τα πράγματα πιο αναλυτικά. Το Q1 άρχισε με περιπέτεια, αφού ο Λεκλέρ άφησε θραύσματα στην πίστα με αποτέλεσμα να έχουμε ολιγόλεπτη διακοπή μέχρι αυτή να καθαρίσει. Όταν άρχισε ξανά η διαδικασία είχαμε μεγάλη μάχη και είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώτος που ήταν ο Σάινθ είχε μόλις 1,2 δευτερόλεπτα διαφορά από τον τελευταίο, ενώ εκτός συνέχειας έμειναν οι Σάρτζεντ, Μάγκουσεν, Πιάστρι, Ντε Βιρς και Γκασλί.

Η εικόνα που είχαμε στο πρώτο κομμάτι των κατατακτήριων συνεχίστηκε και στο δεύτερο όπου ο ενδέκατος Νόρις έμεινε εκτός συνέχειας όντας ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Λεκλέρ που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με 1:30.282. Πέρα από τον Βρετανό εκτός συνέχειας έμειναν και οι Μπότας, Τσόου, Τσουνόντα και Άλμπον.

Αναλυτικά η κατάταξη:

F1: Πήρε την pole position στο Μπαχρέιν ο Φερστάπεν

 

Τι συμβαίνει με τον Μπέικον στο ΟΑΚΑ και η επόμενη μέρα

Previous article

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βέρμπιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.