0

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό χάρη στις νίκες μακριά από τη Λεωφόρο, ενώ σημείωσε ότι δεν βλέπει ιδιαίτερες αλλαγές στην 11άδα με τον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για πρωτάθλημα, χάρη σε μια επίδοση που δεν έχει καταγράψει εδώ και πολύ καιρό και συγκεκριμένα στα «τρίποντα» που κερδίζει μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα πετύχει μια επίδοση που έχουμε να δούμε χρόνια. Με εννιά νίκες σε 13 παιχνίδια εκτός έδρας, την ώρα που πέρυσι για παράδειγμα είχε πέντε νίκες και εννιά ήττες συνολικά σε κανονική διάρκεια και playoffs! Αυτή είναι η βασική διαφορά γιατί όταν κάνεις πρωταθλητισμό εξαρτάται κυρίως από το τι θα κάνεις εκτός έδρας και ο Παναθηναϊκός υπέφερε τα τελευταία χρόνια. Θέλει να το ολοκληρώσει με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, μια ομάδα δύσκολη που έχει μόλις μια ήττα στην έδρα του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, με βάση την εικόνα της ομάδας και την έλλειψη προβλημάτων στο «τριφύλλι», πλην του «θέματος» του Μπερνάρ, δεν βλέπει ιδιαίτερες αλλαγές στην 11άδα.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα έχει στα στόπερ τον Σάρλια και έναν εκ των Μάγκνουσον ή Πούγγουρα, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι υπέρ του Ισλανδού αμυντικού.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Ο αρχηγός είναι εδώ

Previous article

Χωρίς Σένκεφελντ – Μπερνάρ η προπόνηση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.