0

Σε μία διαφορετική λειτουργία ομάδας προσπαθεί να βάλει τον Ντουέιν Μπέικον, το νέο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας, μετά την ήττα των Πράσινων στο Πριγκιπάτο.

Παράλληλα, ο άμεσος συνεργάτης του Χρήστου Σερέλη ελπίζει πως οι Γκουντάιτις και Γουόλτερς θα επιστρέψουν και θα δώσουν έξτρα λύσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα: 

«Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα ήταν καλή στο κομμάτι της εκτέλεσης, είχαμε καλύτερη ταχύτητα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε αυτό, σε ένα βαθμό αναμενόμενο. Μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν εκεί και κάποιες κακές αποφάσεις έδωσαν το δικαίωμα στη Μονακό να ξεφύγει. Δεν επιστρέψαμε από αυτό πνευματικά.

Ξέραμε ότι θα υπάρχει αδυναμία λόγω small ball αλλά δεν κάναμε box out για να πάρουμε ριμπάουντ. Χωρίς box out δεν μπορείς να πάρεις ριμπάουντ με αυτή την ομάδα. Σίγουρα μας πόνεσε αυτό, δεχτήκαμε κακούς πόντους, απλά πρέπει να δούμε το γιατί.

Προσπαθούμε να βάλουμε τον Μπέικον σε μια διαφορετική λειτουργία ομάδας. Δεν θα κρίνω τι έγινε πριν. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν είναι εύκολο. Θέλει το χρόνο του. Θα υπάρξουν μέρες που θα το κάνει καλύτερα και μέρες που θα το κάνει χειρότερα. Πρέπει να βρούμε ισορροπία και για να πάρουμε πράγματα από τον Μπέικον. Ο κόουτς θέλει το ομαδικό παιχνίδι και πρέπει ο Ντουέιν να προσαρμοστεί σε αυτό.

Καλμαζίδης: «Να υπερασπιστούμε τον τίτλο»

Previous article

Το καλό αμυντικό σερί του Παναθηναϊκού έχει εξήγηση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.