0

Πάμε να δούμε πως χτίστηκε αυτό το αμυντικό σερί του Παναθηναϊκού των 5 παιχνιδιών με μόλις 1 γκολ παθητικο.

Ας δούμε λοιπόν τα πρόσωπα για να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η ομοιογένεια. Και στα 5 παιχνίδια Τερματοφύλακας ήταν ο Μπρινιολι. Ο Γιοβάνοβιτς είχε πάντα μια σταθερά στα σέντερ Μπακ, σε 4 από τα 5 παιχνίδια ξεκίνησαν Σαρλια και Σενκεφελντ. Μόνο στο τελευταίο απέναντι στον Παναιτωλικό αγωνίστηκε το δίδυμο Μαγκνουσον Σενκεφελντ!

Στο Αριστερό άκρο ξεκίνησε βασικός ο Πουχατς απέναντι στη Λαμία που έπαιξε όλο τον αγώνα. Στα άλλα 4 παιχνίδια (Άρη, Βόλο, Ολυμπιακό και Παναιτωλικό) ξεκίνησε σε όλα βασικός ο Χουανκαρ ο οποίος μέσα στο παιχνίδι αντικαταστάθηκε κάποια στιγμή και στα 4 από τον Πουχατς! Δείγμα του πόσο εμπιστεύεται και τον Πολωνό ο Γιοβάνοβιτς.

Στο δεξί Άκρο τώρα , ξεκινούσε συνεχώς βασικός ο Βαγιαννίδης και μόνο στο τελευταίο ξεκίνησε βασικός ο Κωτσιρας! Βλέπουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να κάνει μόνο τις άκρως απαραίτητες αλλαγές να χτίσει ομοιογένεια και να μην πηγαίνει σε εκτεταμένο rotation που θα επηρρεάσει τις αμυντικές ισορροπίες της ομάδας!

Η ομοιογένεια συνεχίζεται και στην επίθεση

Το ίδιο και στην Επίθεση, στα 4 πρώτα παιχνίδια (Λαμία, Άρη, Βόλο και Ολυμπιακό) ξεκίνησε βασικός ο Ιωαννίδης ενώ στο τελευταίο χρονικά με τον Παναιτωλικό έπαιξε βασικός ο Σποραρ! Ο Γιοβάνοβιτς προσπαθεί με ίδια πρόσωπα και μικροαλλαγές να πορευθεί στα playoff πιστεύοντας πως αυτό θα είναι το κλειδί της επιτυχίας!

Μέξας: “Προσπαθούμε να βάλουμε τον Μπέικον σε μια διαφορετική λειτουργία ομάδας”

Previous article

Επιτέλους το ξανάκανε ο Παλάσιος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.