0

Την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ στην «OPAP Arena», ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός σήμερα με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπερνάρ να προπονείται κανονικά και να είναι πανέτοιμος για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ. Την ίδια στιγμή, ο Σπόραρ που έμεινε εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο, έκανε θεραπεία σήμερα, με την διάγνωση να κάνει λόγο για διάταση στον προσαγωγό. Από την άλλη ο Σάρλια, που έγινε αναγκαστική αλλαγή την Κυριακή, έχει κάκωση στο γόνατο.

Ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ, η κατάστασή τους θα επανεκτιμάται καθημερινά και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή το αν θα είναι στα πλάνα του Σέρβου προπονητή για την αποστολή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των play offs.

Σε αυτή έλαβε μέρος ο Μπερνάρ για πρώτη φορά μετά από 11 ημέρες. Αντίθετα, Σπόραρ και Σάρλια ακολούθησαν θεραπεία. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, έδειξαν για τον μεν Σπόραρ διάταση στον προσαγωγό, για τον δε Σάρλια κάκωση στο γόνατο. Η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά.

Στην προπόνηση όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.»

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου: «Η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει Αυγενάκη, κόμματα και θα σας στείλει… Δ’ Εθνική»! (Vid)

Previous article

Πετρόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έβαλε πέρυσι τις βάσεις για να γίνει ξανά πρωταθλητής»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.