0

Δεν παίρνει αυτά που θέλει ο Παναθηναϊκός από τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, έναν παίκτη που πρωταγωνιστεί κυρίως για άλλους λόγους.

Ένας από τους βασικούς λόγους που αργεί μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι ψάχνει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτό περνάει προς τα έξω τουλάχιστον ο επικοινωνιακός του μηχανισμός.

Ξεψαχνίζει τα πάντα ο Σέρβος προπονητής πριν καταλήξει σε κάποιον παίκτη. Όπως λέγεται, δεν τον νοιάζει απλά να είναι κάποιος καλός στο γήπεδο. Εστιάζει σε πολλούς παράγοντες ακόμα. Στη συμπεριφορά του, στη νοοτροπία που έχει και όχι μόνο!

Είναι απορίας άξιο, λοιπόν, πως αποκτήθηκε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Στον καθένα μπορεί να συμβεί το να γίνει μία λάθος επιλογή. Δεν κολλούν όλοι οι παίκτες σε όλες τις ομάδες. Το πρόβλημα δεν είναι η ομολογουμένως κάκιστη παρουσία του εντός των τεσσάρων γραμμών. Αυτά συμβαίνουν.

Το θέμα με τον Βέρμπιτς είναι και τα όσα κάνει εκτός γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός επί Γιοβάνοβιτς έχει ποδοσφαιριστές με εντελώς διαφορετική νοοτροπία πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Κανείς, όμως, δεν προκαλούσε τόσα σχόλια όσα ο Σλοβένος.

Δεν είναι μόνο η εξωγηπεδική του ζωή, αλλά και η κόντρα του με την Αλβίνα Τσαρένκο που δείχνουν ότι δύσκολα θα παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει. Σε πρόσφατη ανάρτησή της η πρώην σύντροφος του Βέρμπιτς τον έβγαλε στη σέντρα. Υποστήριξε πως μετά το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός ο Σλοβένος εξτρέμ ξενύχτησε σε γνωστό μαγαζί έχοντας ως παρέα μία τρανς συμπατριώτισσά του.

Το ξεκατίνιασμα του Βέρμπιτς με την Αλβίνα δεν είναι τωρινό. Ξεκίνησε πολλούς μήνες πριν και λογικά δεν θα σταματήσει από τη μία στιγμή στην άλλη. Φυσικά δεν είναι ωραίο για την εικόνα του Παναθηναϊκού όλο αυτό, ενώ δεν είναι εύκολο και για τον 29χρονο έχοντας αυτή τη ζωή, να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο.

Ο Βέρμπιτς αποκτήθηκε ως μεγάλο όνομα, ήταν ο πρώτος από τους Σλοβένους για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός και μέσω εκείνου προέκυψαν οι υποθέσεις των Αντράζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν. Σε 25 ματς έχει τρία γκολ και δύο ασίστ και όλα αυτά αρκούν για να του κολήσουν την ταμπέλα της αποτυχίας

Η κομβική Λεωφόρος και η μεγάλη ευκαιρία στη Φιλαδέλφεια

Previous article

Για αναπληρωματικό στον Παναθηναϊκό τον βλέπει έως τώρα ο Γιοβάνοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.