0

Ο Πούχατς ήρθε από την Μπουντεσλίγκα αλλά στον Παναθηναϊκό έως τώρα θεωρείται αναπληρωματικός από τον Γιοβάνοβιτς.

Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στους «πράσινους», ο Τιμόθεους Πούχατς, με αποτέλεσμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον αντιμετωπίζει ως αναπληρωματικό στον Παναθηναϊκό.

Η άφιξή του δεν έγινε από όπου κι όπου. Ήρθε από την Μπουντεσλίγκα και μάλιστα από μια ομάδα όπως η Ουνιόν Βερολίνου που μέχρι και πριν κάποιες αγωνιστικές ήταν στις 2-3 πρώτες θέσεις.

Είχε προλάβει να παίξει και ματς μαζί της φέτος.

Ο Τιμόθεους Πούχατς που έδειχνε πως είναι για βασικός, ήρθε στον Παναθηναϊκό για να πάρει τα αγωνιστικά λεπτά που δε θα έπαιρνε στο Βερολίνο.

Όσο έχει αγωνιστεί, έχει ήδη δείξει γιατί πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κοντοστέκεται και ενίοτε περνά και την πόρτα της εθνικής Πολωνίας.

Αλλά στα τελευταία 5 παιχνίδια, ο Πούχατς που αρχικά είχε κάνει κλικ με το καλημέρα, έχει έρθει από τον πάγκο. Και μάλιστα μετρά ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Βασικός τελευταία φορά στο 2-0 επί της Λαμίας στις 5 Φεβρουαρίου.

Από εκεί και πέρα, μεγαλύτερη σε χρόνο συμμετοχή όταν μπήκε στο 73’ στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Χουάνκαρ, μετά την ανανέωση του έχει πάρει για τα καλά τη θέση. Παρότι κι ο Ισπανός είχε «θέμα» καθώς ο Γκάνεα ήταν έτοιμος να του φάει τη θέση.

Ίσως ότι είναι δανεικός είναι μια καλή δικαιολογία αλλά ξεκάθαρα και ενώ τα πλέι οφ κάνουν σέντρα την Κυριακή (19/3) και ο Παναθηναϊκός πάει στην OPAP Arena, είναι στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς το μπακ απ.

Αν και η σεζόν τώρα μπαίνει στην τελική της ευθεία και οι καλές εμφανίσεις μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα, για τον Πούχατς κάπως δύσκολα θα αλλάξουν….

Ήταν λάθος του Παναθηναϊκού με Βέρμπιτς;;

Previous article

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Γκριγκόνις στην Basket League, τι ισχύει με ξένους και… Τόμας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.