0

Ο Παναθηναϊκός έκανε την τελευταία του αλλαγή στην Basket League και δήλωσε τον Μάριους Γκριγκόνις στο ελληνικό ρόστερ. Τι ισχύει με τον Ματ Τόμας και πώς διαμορφώνεται το «παζλ» των ξένων για το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» ταλαιπωρήθηκαν πολύ τη φετινή σεζόν με τους επτά διαθέσιμους ξένους, που μπορούν να έχουν δηλωμένους στο ελληνικό πρωτάθλημα και… πλήρωσαν την εκδικητική στάση του Άντριου Άντριους σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, η τελική εικόνα για το ρόστερ τους στα πλέι οφ της Basket League έχει πια διαμορφωθεί και είναι ξεκάθαρη.

Η “Magic Euroleague” του sdna.gr το βράδυ της Πέμπτης (16/3) αποκάλυψε πως ο Μάριους Γκριγκόνις έχει το προβάδισμα για να πάρει τη θέση του Άντριους στο ελληνικό ρόστερ και πως η αλλαγή δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα, πριν από το ντέρμπι της Κυριακής (19/3, 15:45) με τον Ολυμπιακό.

Πράγματι, λοιπόν, αυτό ακριβώς συνέβη, με τον Παναθηναϊκό να δηλώνει τον Λιθουανό γκαρντ – φόργουορντ στην επτάδα των διαθέσιμων ξένων για το ελληνικό του ρόστερ. Αυτό σημαίνει πως ο Ματ Τόμας μένει οριστικά εκτός πρωταθλήματος και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Ελλάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ύστερα από αυτή την αλλαγή, που ήταν και η τελευταία που είχαν δικαίωμα να κάνουν οι «πράσινοι», οι ξένοι που έχει στη διάθεσή του ο Χρήστος Σερέλης για την Basket League είναι οι εξής: Πάρις Λι, Νέιτ Ουόλτερς, Μάριους Γκριγκόνις, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Ουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Για αναπληρωματικό στον Παναθηναϊκό τον βλέπει έως τώρα ο Γιοβάνοβιτς

Previous article

Σοκ με Πονίτκα: Βαρύ διάστρεμμα και εκτός ντέρμπι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.