0

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος ενόψει της πρεμιέρας των playoffs και του αγώνα με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να στεφθεί η ομάδα πρωταθλήτρια Ελλάδας στο φινάλε της σεζόν.

Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα εντός γηπέδου για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τον εφετινό τίτλο δήλωσε ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην COSMOTE TV, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (19/3), στην εκπομπή Sportshow πριν το παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:30 COSMOTESPORTS 1HD, LIVE από SPORT24), μιλώντας για την πρωτιά των πράσινων στη regular season, αλλά και το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, αναλύοντας την αξία που έχει κάθε ένας απ’ τους επόμενους 10 “τελικούς”.

“Η ομάδα ήθελε πολύ την πρώτη θέση και δούλεψε πάρα πολύ για να το καταφέρει. Θεωρώ πως ο σύλλογος και οι παίκτες μέχρι σήμερα, έχουμε κάνει όλοι μια εξαιρετική δουλειά και φθάσαμε σε μια θέση που πραγματικά αξίζαμε.

Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, για ν’ αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους στα playoffs αν και η διαφορά στους βαθμούς δεν είναι πολύ μεγάλη ανάμεσα στις ομάδες.

Όμως εμείς θα συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει, για να μπούμε στα playoffs με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”, τόνισε αρχικά ο Μαντσίνι και πρόσθεσε για το γεγονός ότι πέρσι με τη φανέλα του Άρη διεκδίκησε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την ευρωπαϊκή έξοδο και φέτος με τη φανέλα των “πρασίνων” διεκδικεί το πρωτάθλημα:

“Δόξα τω Θεώ όλο αυτόν τον καιρό έδινα τη μάχη μου για να μπορέσουμε να μπούμε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, τόσο με τον Άρη πριν, όσο και με τον Παναθηναϊκό τώρα, με τη διαφορά ότι τώρα διεκδικώ το πρωτάθλημα.

Είναι κάτι το οποίο επιθυμώ και θέλω να δώσω ότι έχω, ώστε αυτό θα δώσει ένα ιστορικό έναυσμα και μια ιστορική σημασία για όλους.

Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα, ώστε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το όνειρο”.

Όσο για τον αγώνα με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, αλλά και τη διαδικασία των playoffs είπε: “Ξέρουμε ότι πρόκειται για δέκα τελικούς και κάθε ένας από αυτούς τους αγώνες θα είναι πολύ δύσκολος.

Οπωσδήποτε ο συγκεκριμένος θα είναι ένας καλός αγώνας, ένα καλό παιχνίδι για να ξεκινήσουμε και να δούμε που βρισκόμαστε.

Αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Όπως είπα και πριν, πρόκειται για δέκα τελικούς και έτσι πρέπει να τους δούμε και να τους αντιμετωπίσουμε, προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο, ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι”.

Η επιστροφή του “σκληρού πυρήνα” της ενδεκάδας του τριφυλλιού

Previous article

Παιχνίδι σαν να μην υπάρχει άλλο – Συγκεντρωμένοι 100% με στόχο μόνο τη νίκη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.