0

Ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό (19/3) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην “OPAP Arena”, καθώς οι “πράσινοι” επιθυμούν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Aπό την πλευρά του ο προπονητής του “τριφυλλιού” Ιβάν Γιοβάνοβιτς, φαίνεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Σέρβο τεχνικό να επιλέγει ως συνήθως το αγαπημένο του 4-3-3.

Για την ακρίβεια ο 60χρονος θα βασιστεί και πάλι στους Μπρινιόλι,  Κώτσιρα, Χουάνκαρ, Σχένκεφελντ, Μάγκνουσον, Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλη, Μαντσίνι, Παλάσιος και Ιωαννίδη.

Όσον αφορά την θέση που παίζεται, αυτή έχει να κάνει με τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον αρχηγό του “τριφυλλιού” (Δημήτρη Κουρμπέλη) και τον Ισπανό μέσο (Ρούμπεν Πέρεθ) στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Άνταμ Τσέριν, Λάζλο Κλάινεσλαχ και Μπερνάρ Ντουάρτε.

Πάντως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δείχνει να έχει λιγότερες πιθανότητες σε σχέση με τους άλλους δύο, καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό (υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει τον κολικό στο νεφρό).

Θυμίζουμε ότι οι Ζβόνιμιρ Σάρλια και Άντρατζ Σπόραρ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Μεγάλα πριμ για κάθε αγώνα από Αλαφούζο με στόχο τον τίτλο!

Previous article

Θες πρωτάθλημα; Ιδού… η Νέα Φιλαδέλφεια!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.