0

Ο Μάριους Γκριγκόνις στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στάθηκε στις λεπτομέρειες που έδωσαν τη νίκη στους «ερυθρόλευκους», ενώ έκανε αναφορά και σε διαιτητικά σφυρίγματα.

Ο Λιθουανός φόργουορντ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Θα δούμε το βίντεο και θα δούμε. Σε σχέση με άλλες φορές τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα για εμάς. Σε τέτοια παιχνίδια τα πάντα είναι θέμα λεπτομερειών. Κάποια σφυρίγματα, κάποια άστοχα σουτ, κάποια λάθη παίζουν ρόλο.

Τέτοια παιχνίδια είναι μάχη και θέλουμε να βάλουμε περισσότερη πίεση στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έπαιξε πιο ομαδικά τώρα. Κάθε σεζόν μαθαίνω κάτι νέο. Τις προηγούμενες σεζόν υπήρχε η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Τη μισή σεζόν ήμουν εκτός, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά, αλλά ήταν μια πρόκληση για μένα. Κράτησα επαγγελματισμό.

Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε πρέπει να μάθουμε να παίζουμε ομαδικά και αυτό είναι κάτι που μαθαίνουμε τώρα τον Μάρτιο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε και να προχωρήσουμε. Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε θα συμβούν κάποια καλά πράγματα».

Παραδέχθηκε το έγκλημα και την ανικανότητά τους ο Κορομηλάς

Previous article

Γιαννακόπουλος: «Αυγενάκη θα βγεις να πεις για την ΕΟΚ, τη διαιτησία και το ΟΑΚΑ;»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.