0

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού φέτος και έχει συντελέσει τα μέγιστα, ώστε το τριφύλλι να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο νεαρός ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών (2024), ως μια επένδυση για το μέλλον. Ο Ιωαννίδης κάθε χρόνο είναι όλο και καλύτερος και ειδικά φέτος, που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, μιας και το καλοκαίρι οι πράσινοι απέκτησαν τον Άντραζ Σπόραρ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στο τριφύλλι θέλουν να επιβραβεύσουν τον νεαρό με νέο συμβόλαιο. Για την ακρίβεια οι πράσινοι θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον 23χρονο πλέον Έλληνα διεθνή για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια, με φυσικά αυξημένες απολαβές σε σχέση με το πρώτο του συμβόλαιο.

Οι συζητήσεις αναμένεται να προχωρήσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, μετά την ολοκλήρωση φυσικά του πρωταθλήματος καθώς όλοι στο τριφύλλι είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου.

Από την άλλη είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει μια πρόταση για τον Ιωαννίδη, μόνο αν το ποσό που θα προσφέρει η ενδιαφερόμενη ομάδα θα είναι πολύ μεγάλο. Και όταν λέμε μεγάλο εννοούμε ένα ποσό που θα αποτελεί… ρεκόρ πώλησης για τους πράσινους.

Ενδιαφέρον του ΟΦΗ για Καμπετσή

Previous article

Καρλάφτης: «Μικρός ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Διαμαντίδη και τον Σισέ» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.