0

Ο πρωταθλητής του NFL, Γιώργος Καρλάφτης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» της ΕΡΤ 1.

O νεαρός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση να φύγει για την Αμερική, στο πόσο τον σημάδεψε ο χαμός του πατέρα του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, όταν παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανέφερε «Είμαστε Chiefs – Θύρα 13», ο Καρλάφτης συμφώνησε και έσκασε ένα πλατύ χαμόγελο.

Επίσης στην εκπομπή ανέφερε και την επιθυμία που είχε ως μικρό παιδί να φωτογραφηθεί με τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Εγώ από μικρό παιδί ήθελα να γίνω αθλητής. Σπουδαίος αθλητής. Πάντα ως μικρό παιδί ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο αγαπημένος μου. Φυσικά και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Δεν θέλω να στερήσω ποτέ αυτή την φωτογραφία με ένα παιδί. Εγώ αυτό ήθελα πάντα. Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου σαν celebrity. Όταν θα κάνω παιδιά σε λίγα χρόνια και εκείνα θα θέλουν να βγάλουν φωτογραφία αντίστοιχα με τους αθλητές εκείνης της εποχής».

Επέκταση συνεργασίας για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια σε Ιωαννίδη με αυξημένες απολαβές!

Previous article

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-3: Δεύτερη ήττα από τον ΠΑΟΚ και δυσκολεύει αφάνταστα ο τελικός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.