0

Ο Δημήτρης Βρανόπουλος πανηγύρισε με την καρδιά του την επιστροφή των «πράσινων» στα σκήπτρα του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 23 χρόνια, με τη χαρά του μάλιστα να είναι ιδιαίτερη, αφού όπως εξομολογήθηκε τρέφει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο τμήμα του μπάσκετ γυναικών.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού απέδωσε τα εύσημα στις πρωταγωνίστριες, τόνισε πως στις παίκτριες και στο τιμ ανήκουν τα συγχαρητήρια για τον τίτλο, αφού η διοίκηση κάνει απλά τη δουλεία της, ώστε το «τριφύλλι» να ξαναγυρίσει στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Βρανόπουλου:

– Επιστροφή στις κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 23 χρόνια. Σας είδαμε αυτό τον τίτλο να τον πανηγυρίζετε κάπως περισσότερο;

«Εμείς αγαπάμε όλα τα τμήματα, αλλά εντάξει ο καθένας έχει κάποιες προσωπικές αδυναμίες. Όντως είναι γεγονός, ο Παναθηναϊκός ξαναγυρίζει εκεί που πρέπει, σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα γήπεδα».

– Δεύτερος τίτλος για τον Ερασιτέχνη τη φετινή σεζόν, που ακόμα όμως δεν έχει τελειώσει. Στόχος να έρθουν κι άλλοι στην τρέχουσα χρονιά;

«Πολύ σωστά, αλλά δεν έχει ακόμα τελειώσει τίποτα στη σεζόν. Έχουμε πολύ δρόμο σε όλα τα αθλήματα, αλλά πήραμε έναν τίτλο που τον δικαιούμαστε και τα κορίτσια τον αξίζουν».

– Είναι και ένα επιστέγασμα της δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η επιτυχία;

«Εμείς είμαστε απλώς διοίκηση. Η δουλειά η πολλή γίνεται από αλλού και είναι κάτι που έχω πει 100 φορές και δεν θα σταματήσω να το λέω. Η δουλειά γίνεται από το τιμ, από τις αθλήτριες. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε από το δικό μας πόστο μας».

– Ομάδα, κόσμος και διοίκηση στο τέλος έγιναν ένα, με τον κόσμο όμως στο γήπεδο να είναι λίγος. Σας ενόχλησε;

«Ελπίζω η Ομοσπονδία στο μέλλον να έχει μία άλλη αντιμετώπιση, να μπορεί ο κόσμος να χαίρεται τέτοιες όμορφες στιγμές του αθλητισμού».

 

 

Μπορεί να πάρει το πιο κόντρα σε όλους πρωτάθλημα με όπλο την καυτή Λεωφόρο!

Previous article

Η θέση του Αλαφούζου: «Πήγα στην UEFA για… ελίτ – Ας παίξει και Έλληνας, αλλά θα εξαφανιστείτε αν κάνει λάθος»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.