0

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν από τους πρώτους που πήραν τον λόγο στην… επεισοδιακή συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ, με τους Στιβ Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο, με θέμα τη διαιτησία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν και έφυγε νωρίς από τη σύσκεψη των προέδρων με τους Μπένετ και Μπαλτάκο, ήταν από τους πρώτους που πήραν το λόγο και εξέφρασε τη θέση του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το SDNA, ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως είχε δια ζώσης επαφή με την UEFA για το θέμα των elite διαιτητών, ενώ τόνισε πως δεν έχει θέμα να σφυρίξει αγώνα του Παναθηναϊκού Έλληνας διαιτητής, όμως αν κάνει λάθος θα… εξαφανιστούν και ο Μπένετ και ο διαιτητής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήγα στην UEFA και πράγματι έχουμε πάρει την ενημέρωση ότι δεν γίνεται να έρθουν ελίτ διαιτητές. Όμως δεν δεχόμαστε και να έρχονται διαιτητές τύπου Νταμπάνοβιτς! Η κατάσταση γενικά είναι έκρυθμη στην κοινωνία και πρέπει να κάνουμε κάτι για να μη γίνει χειρότερη.

Εμείς θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές. Αλλά, αν δεν μπορούν να έρθουν, ζητάω από εσάς κ. Μπένετ να βάλουμε ακόμα και Έλληνα διαιτητή. Όμως, σε περίπτωση λάθος, θα παραιτηθείτε κι εσείς, αλλά θα εξαφανιστεί από τους πίνακες και ο διαιτητής! Δεν γίνεται στην εποχή του VAR να συμβαίνουν εξόφθαλμα λάθη. Γι’ αυτό και απαιτούμε ισονομία».

Λίγο μετά από την τοποθέτησή του, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αποχώρησε από τα γραφεία της ΕΠΟ, λόγω σημαντικής υποχρέωσης που είχε, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει εξ αρχής.

Βρανόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός ξαναγυρίζει εκεί που πρέπει σε όλα τα αθλήματα»

Previous article

Απίστευτο: Ο Καραπαπά(ρα)ς έκανε δώρο… φούστα στον Μπαλτάκο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.