0

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνουν από την Τρίτη (28/3) σε ρυθμούς playoffs, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περιμένει προκειμένου να τσεκάρει την κατάσταση των επτά διεθνών, ειδικά των Ιωαννίδη και Σπόραρ.

Έπειτα από μία εβδομάδα αποσυμπίεσης, ανασυγκρότησης κι έξτρα δουλειάς σε μικρές, τακτικές, λεπτομέρειες -όπως είναι πάντα οι πρώτες εβδομάδες για τα κλαμπ στα “παράθυρα” των Εθνικών ομάδων- οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνουν ξανά από αύριο (28/3) το πρωί στο Κορωπί σε ρυθμούς playoffs, ενόψει του κυριακάτικου (2/4, 18:00) αγώνα με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απ’ την πλευρά του περιμένει με ανυπομονησία να “τσεκάρει” την κατάσταση των επτά διεθνών του “τριφυλλιού” και πολύ περισσότερο των δύο φορ του, του Φώτη Ιωαννίδη και του Άντραζ Σπόραρ, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν πολύ τις τελευταίες εβδομάδες από τραυματισμούς, που τους κράτησαν εκτός απ’ τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας και της Σλοβενίας αντίστοιχα.

Μία συνθήκη που, αναμφίβολα, δημιούργησε λογικούς “πονοκεφάλους” στον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος είχε φουλ κι online ενημέρωση απ’ το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού για την κατάσταση και των δύο επιθετικών (υπήρχε ανοικτή γραμμή και με τους παίκτες και με τις ιατρικές ομάδες της Ελλάδας και της Σλοβενίας), περιμένοντας να τους δει και στο γήπεδο από αύριο το πρωί.

Ο Ιωαννίδης κουβαλάει τραυματισμό στο καλάμι για δύο εβδομάδες

Ο Ιωαννίδης κουβαλάει εδώ και δύο εβδομάδες έναν τραυματισμό στο καλάμι από μία κλωτσιά που δέχθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, που του προκάλεσε οίδημα το οποίο ακολούθως εξελίχθηκε σε μεγάλο αιμάτωμα.

Ως γνωστόν, χρειάστηκε να κάνει έξι ενέσεις για να αντέξει τον πόνο και να παίξει στον αγώνα με την ΑΕΚ στην “OPAP Arena” (19/3), όμως είχε πόνους καθ’ όλη διάρκεια της παρουσίας του (και) στην Εθνική Ομάδα.

Χθες ο Γκουστάβο Πογέτ τον άφησε εκτός απ’ τον αποψινό (27/3, 19:00, ALPHA, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) φιλικό αγώνα με τη Λιθουανία και πλέον στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν από κοντά στην αυριανή (28/3) προπόνηση την πορεία του τραυματισμού του στο πόδι.

Η κατάσταση του Σπόραρ και η αισιοδοξία

Ο δε Σπόραρ έχει εδώ και δύο εβδομάδες ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό. Δεν έπαιξε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (12/3) και στην “OPAP Arena” (19/3), έμεινε εκτός απ’ το πρώτο ματς των Σλοβένων με το Καζακστάν και χθες βράδυ (26/3) ήταν στην αποστολή του παιχνιδιού με το Σαν Μαρίνο (ένιωθε πολύ καλύτερα τις τελευταίες μέρες), χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί από τον Ματίας Κεκ, ο οποίος έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος να τον επιβαρύνει.

Και για τους δύο πάντως, υπάρχει η αίσθηση πως θα είναι διαθέσιμοι στο κυριακάτικο (2/4) παιχνίδι με τον Βόλο για την 2η αγωνιστική των playoffs.

Σίγουρα εκτός ο Κουρμπέλης

Εκεί, όπου θα λείψει δεδομένα ο Δημήτρης Κουρμπέλης (τρέχει για να προλάβει το ματς με τον Άρη στο “Βικελίδης” και το clasico με τον Ολυμπιακό) και σίγουρα δεν θα ήθελε να έχει κι άλλη βασική απώλεια ο Γιοβάνοβιτς.

Η πορεία των προπονήσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα δείξει την κατάσταση των δύο επιθετικών του Παναθηναϊκού, καθώς και το ποιος εκ των δύο θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα, ωστόσο, αυτή την στιγμή υπάρχει πίστη πως ως την Κυριακή θα είναι ετοιμοπόλεμοι και οι δύο.

Ποιος είναι ο στόχος μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν;

Previous article

Το βράδυ της Τρίπολης ο Κουρμπέλης ξαναβρήκε τον Δημήτρη και το τριφύλλι τον αρχηγό του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.