0

Τους ξεπέρασε όλους από την 1η κιόλας σεζόν του

Είναι αλήθεια πως Παναθηναϊκός και Βόλος δεν…πάνε χρόνια πίσω. Άλλωστε, η επαρχιακή ομάδα έχει μόλις 6 χρόνια “ζωής” και αγωνίζεται στην Superleague από τη σεζόν 2019-2020. Αυτά τα 4 χρόνια έχουν προλάβει να αγωνιστούν ήδη 12 φορές και πρόκειται να αναμετρηθούν ακόμη 2 στα φετινά playoff.

Έχουμε δει 13 παίκτες του Τριφυλλιού να σκοράρουν σε αγώνα απέναντι στον Βόλο. Ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης. Ουδείς όμως έχει βάλει περισσότερα από τον Αντράζ Σπόραρ. Ο οποίος θυμίζουμε πως διανύει την πρώτη του σεζόν στους Πράσινους.

Τα πεπραγμένα του Σπόραρ με τον Βόλο

Ο Σλοβένος φορ σε 4 ματς έχει…πληγώσει ισάριθμες φορές τον Βόλο. Ξεπερνώντας έτσι τους Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη, Τσέριν και Παλάσιος που έχουν βάλει 3 τέρματα ο καθένας. Ενώ, 2 γκολ “μετράει” ο Φώτης Ιωαννίδης. Τέλος, 1 γκολ ως παίκτες του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο έχουν οι Κουρμπέλης, Χουανκάρ, Νατζ, Βέρμπιτς, Βιτάλ και Καμπετσής.

Μάλιστα, είναι άξιο αναφοράς πως ο Σπόραρ έχει συνολικά 11 τέρματα ως παίκτης του Παναθηναϊκού και τα 4 είναι με τον Βόλο. Πάνω από το 1/3 δηλαδή. Όπως φαίνεται, ο 29χρονος κεντρικός επιθετικός έχει ήδη…διαλέξει τον αγαπημένο του αντίπαλο. Μην ξεχνάμε πως απομένουν και 2 αναμετρήσεις με τον Βόλο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Οπότε, είναι πιθανό να…αυξήσει περεταίρω την συγκομιδή του.

Ή και να τον ισοφαρίσει κάποιος συμπαίκτης του. Όπως οι Παλάσιος και Τσέριν που βρίσκονται 1 γκολ από “κάτω” του αλλά και ο Φώτης Ιωαννίδης που έχει 2 λιγότερα. Ενώ, μην ξεχνάμε και τους Κουρμπέλη, Βέρμπιτς και Καμπετσή που έχουν και εκείνοι από 1 γκολ.

Θα προστεθεί άραγε κάποιος συμπαίκτης τους στην λίστα με τους…εκτελεστές του Βόλου; Ή θα αναλάβει κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών να κάνουν την δουλειά και να χαρίσουν 2 πολύτιμα “τρίποντα” στον Παναθηναϊκό; Η απάντηση εντός αγωνιστικών χώρων!

 

Ιστορικό limit up στα χέρια του Γιοβάνοβιτς

Previous article

Η νύχτα του αρχηγού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.