0

Φώτης Ιωαννίδης και Άντραζ Σπόραρ έβγαλαν μεγάλο μέρος του προγράμματος, ωστόσο θα είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής με τον Βόλο. Ίωση ο Τιμοτέους Πούχατς, ατομικό ο Κουρμπέλης που είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Βόλο την Κυριακή στη Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τόσο τον Αντράζ Σπόραρ όσο και τον Φώτη Ιωαννίδη να βγάζουν μέρος του προγράμματος σήμερα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς και να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Βόλο. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο τις επόμενες μέρες θα προπονηθεί και αυτός και πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Επιπρόσθετα, από ίωση ταλαιπωρείται ο Τιμοτέους Πούχατς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο.

Ολυμπιακός σε Μπαλτάκο: «Φασιστικό σκουπίδι, μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ομάδα μας!»

Previous article

Ραντεβού θανάτου: 16 χρόνια από τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στη Λαυρίου (Vids-Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.