0

Καταστάσεις «σκληρού ροκ» ζούμε στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Ολυμπιακό να μοιράζει στα ΜΜΕ μια θέση αναφορικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και στην οποία χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς… πεζοδρομίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η επίσημη θέση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την ανακοίνωση του Προέδρου της ΕΠΟ με τις φασιστικές αναφορές «θα επιβάλλω το ρυθμό μου» και «όποιος επιβάλλει κερδίζει». 

Το μόνο που μπορεί να επιβάλλει είναι τον ρυθμό στη μέση του καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του.

Επίσης μπορεί να επιβάλλει την ταχύρρυθμη και πλήρη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ομάδας. 

Σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον Ολυμπιακό. 

Και να μην προκαλεί περί θεσμικότητας γιατί όλος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει τι έκανε και τι έλεγε για τα αφεντικά του και τι πρότεινε τους δυο προηγούμενους μήνες, πως έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ και ποια είναι η σχέση του με τους υπόλοιπους εντός Ομοσπονδίας. 

Τέλος, να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι. 

Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Ολυμπιακό.

Μπαλτάκο Φασίστα»

 

Παναθηναϊκός – Μαρκόπουλο 1-3: Ήττα – σοκ από Μαρκόπουλο και απώλεια 2ης θέσης!

Previous article

Έτοιμοι Ιωαννίδης και Σπόραρ με Βόλο – Έβγαλαν μεγάλο μέρος του προγράμματος σήμερα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.