0

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός απώλεσε κάθε πιθανότητα κατάληψης της 2ης θέσης στη κανονική διάρκεια καθώς παρέμεινε στους 49 πόντους έχοντας 5 λιγότερους από την ΑΕΚ ενώ είναι ισοβαθμος με τον 4ο Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση:

Οι δύο ομάδες παρέμειναν κοντά στο ξεκίνημα του σετ (7-7), χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Οι φιλοξενούμενες πάτησαν… γκάζι και προηγήθηκαν με 9-14, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα στο σετ. Το «τριφύλλι» απάντησε στο σερί και κατάφερε να προηγηθεί με 17-16, μετά από επίθεση της Παλάσιο. Το τέλος του πρώτου σετ ήταν «δραματικό», με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο και το Μαρκόπουλο – τελικά – να κάνει το 0-1 με 25-27.

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο σετ και κατάφεραν από την αρχή να «χτίσουν» διαφορά (7-3). Το μπλοκ της Ανθούλη έφερε το «τριφύλλι» σε διπλό σκορ (14-7), με τον Παναθηναϊκό να ελέγχει απόλυτα την εξέλιξη του σετ. Οι αθλήτριες του Γιάννη Καλμαζίδη μπήκανε στην τελική ευθεία με +8 (20-12) και εν τέλει κατέκτησαν το δεύτερο σετ με 25-13, κάνοντας το 1-1.

Το Μαρκόπουλο προηγήθηκε με 1-5 στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, παίρνοντας κεφάλι από νωρίς. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενες έφτασαν σε νταμπλ σκορ (6-12), ελέγχοντας απόλυτα την ροή του σετ. Με μπλοκ της Φίτερερ στην Μέντιτς, η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +8 (7-15) για το Μαρκόπουλο, το οποίο έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του σετ με 18-25 και έκανε το 1-2.

Στο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός πήρε μέχρι και διαφορά τριών πόντων (8-5) στην αρχή. Οι φιλοξενούμενες πάντοτε έβρισκαν το τρόπο και επέστρεφαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σετ να αποκτήσει χαρακτήρα ντέρμπι πολύ γρήγορα (12-11). Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη βρήκε τις λύσεις και απέκτησε εκ νέου διαφορά τριών πόντων (18-15). Το Μαρκόπουλο, παρόλα αυτά, δεν τα παράτησε. Με επιμέρους σκορ 1-6 πήρε προβάδισμα σε πολύ κρίσιμο σημείο του σετ (19-21)! Οι «πράσινες» ανέκτησαν εκ νέου προβάδισμα ενός πόντου (22-21) αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Το Μαρκόπουλο ανέκτησε το προβάδισμα, έφτασε στο match ball (23-24) με το σετ να οδηγείται στην παράταση. Εκεί οι φιλοξενούμενες πήραν άλλους δύο πόντους και μαζί τη νίκη με 1-3 σετ.

Τα σετ: 25-27, 25-13, 18-25, 24-26

Μπαλτάκος: «Διπλό κακούργημα η λήψη και διάδοση του βίντεο με τη… φούστα»

Previous article

Ολυμπιακός σε Μπαλτάκο: «Φασιστικό σκουπίδι, μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ομάδα μας!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.